> Vertaaldiensten > SEO-vertalingen

SEO-vertalingen

Uw website moet gemakkelijk worden gevonden. Daarom hebt u bij het schrijven van uw teksten rekening gehouden met alle relevante Search Engine Optimization (SEO)-principes, en hebt u de meest passende zoekwoorden op de juiste plek in uw teksten verwerkt.

Ook bij het vertalen van uw website zijn deze SEO-principes cruciaal. Bij The Language Lab passen we deze principes dagelijks toe om webvertalingen te creëren die u een optimale ranking in de zoekmachines opleveren.

Onze aanpak van SEO-vertalingen

Als u wilt dat wij bij het vertalen van uw website rekening houden met bepaalde zoekwoorden maken wij vooraf een inventarisatie. Meestal weet u als specialist zelf het beste welke zoekwoorden ‘scoren’. Dit nemen we als uitgangspunt. Wij zoeken de equivalenten van deze woorden in de taal waarnaar vertaald wordt. Daarnaast kunnen we u adviseren over mogelijke alternatieve zoekwoorden. Gezamenlijk komen we dan tot een vertaling van uw website die een boost geeft aan uw business.

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat alle vertalingen door een tweede lezer worden gecontroleerd.

Specifieke vragen over uw SEO-vertaling?

Neem contact op met een van onze Accountmanagers (tel. 020-5141560) voor meer informatie, of vraag een offerte aan via ons online offertesysteem.

Waarom SEO-vertalingen via vertaalbureau The Language Lab?

Vertaalbureau The Language Lab levert SEO-vertalingen aan o.a. diverse bedrijven van naam. Zie onze klantenlijst voor een overzicht. Deze jarenlange ervaring zetten we graag in voor uw websitevertaling. Al onze projecten voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:

  • vertaling door een ervaren native speaker
  • kwaliteitscontrole door ervaren redacteur in volledige revisieronde
  • projectbeheer door projectmanager met taalkundige achtergrond
  • werkwijze conform NEN-EN 15038-norm voor vertaalbureaus

Door onze strenge kwaliteitszorg zijn wij in staat om telkens weer de hoge kwaliteit te leveren die veeleisende klanten van ons verwachten. Uiteraard doen wij dat ook graag voor u.

U kunt bij vertaalbureau The Language Lab overigens ook terecht voor medischejuridische en financiële vertalingen.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens