SEO-vertaling

Je website moet gemakkelijk worden gevonden. Daarom heb je bij het schrijven van je teksten rekening gehouden met alle relevante Search Engine Optimization (SEO)-principes, en heb je de meest passende zoekwoorden op de juiste plek in je teksten verwerkt.

Ook bij het vertalen van je website zijn deze SEO-principes cruciaal. Bij The Language Lab passen we ze dagelijks toe om webvertalingen te creëren die je een optimale ranking in de zoekmachines opleveren.

Onze aanpak van SEO-vertalingen

Als je wilt dat wij bij het vertalen van je website rekening houden met bepaalde zoekwoorden maken wij vooraf een inventarisatie. Meestal weet jij als specialist zelf het beste welke zoekwoorden ‘scoren’. Dit nemen we als uitgangspunt. Wij zoeken de equivalenten van deze woorden in de taal waarnaar vertaald wordt. Daarnaast kunnen we je adviseren over mogelijke alternatieve zoekwoorden. Gezamenlijk komen we dan tot een vertaling van je website die een boost geeft aan je business.

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat alle vertalingen door een tweede lezer worden gecontroleerd. Die werkwijze en kwaliteitszorg zijn zelfs gecertificeerd volgens ISO-normen.

Digital marketing met de juiste toon in de juiste taal - ook voor SEO-teksten.

Specifieke vragen over je SEO-vertaling?

Neem contact op met een van onze accountmanagers (tel. 020-5141560, e-mail mail@languagelab.nl) voor meer informatie, of vraag meteen een offerte voor een SEO-vertaling aan via ons online offertesysteem.

Offerte

Waarom SEO-vertaalbureau The Language Lab?

Vertaalbureau The Language Lab levert SEO-vertalingen aan o.a. diverse bedrijven van naam. Zie onze klantenlijst voor een overzicht. Onze jarenlange ervaring zetten we graag in voor jouw websitevertaling, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Al onze projecten voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:

  • vertaling door een ervaren SEO-vertaler, een native speaker
  • kwaliteitscontrole door ervaren redacteur in volledige revisieronde
  • projectbeheer door projectmanager met taalkundige achtergrond
  • werkwijze conform de NEN-EN-ISO 17100:2015-norm voor vertaalbureaus.

Gecertificeerde werkwijze

Wij zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001- en 17100-normen voor kwaliteit en vertaaldiensten. Door onze strenge kwaliteitszorg zijn wij in staat om telkens weer de hoge kwaliteit te leveren die veeleisende klanten van ons verwachten, ook voor SEO-vertalingen. Uiteraard willen wij je graag kennis laten maken met onze taaldiensten.

De beste SEO-vertalers

Onze SEO-vertalers blinken zonder uitzondering uit in taalbeheersing en hebben de nodige taalkundige lenigheid om je trefwoorden goed uit te laten komen. In alle talen. Het zijn native speakers, geselecteerd met een strenge procedure.

Probeer ons eens uit

Voor teksten met meer dan 10.000 woorden hanteren wij een aantrekkelijke kwantumkorting. Je kunt bij vertaalbureau The Language Lab overigens ook terecht voor medischejuridische en financiële vertalingen.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Je contactgegevens