Vertalingen. En alles daaromheen.

Het belangrijkste deel van het werk van The Language Lab bestaat uit vertalingen voor professionele klanten.

Daaromheen verzorgen we aanvullende diensten als copywriting (in meerdere talen), redactie & correctie van tekstenmeertalige dtp-service en tolkdiensten. Hiermee kunnen we u een breed scala aan taalvragen uit handen nemen.

Klik op onderstaande links en ontdek ons volledige dienstenpakket.

 

Speciale projecten

The Language Lab voelt zich als een vis in het water bij gespecialiseerde vertaalprojecten. Hoe complexer, hoe liever. Voor speciale projecten richten we een werkstructuur in die naadloos aansluit op de uwe. En die uw mensen veel werk uit handen neemt.

Vertalen van grote databases, productie van een gespecialiseerd woordenboek, vertalen van een reclameslogan in 20 talen: praat met een van onze projectmanagers als u een complex vertaalproject heeft dat vlekkeloos moet verlopen. We staan u graag te woord op 020-5141560.

 

Offerte

Heeft u uw teksten al klaarliggen en wilt u een prijsopgave voor een vertaling? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren razendsnel.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van uw teksten.

meer over onze mensen

Mara

020 - 5141560