Vertalen is een vak

Het vertalen van teksten staat en valt met het vakmanschap van de vertaler erachter. Binnen de vertaalbranche onderscheidt ons vertaalbureau zich van haar concurrenten door te werken met de allerbeste vertalers.

Waarom zou je je teksten door The Language Lab laten vertalen?

Alle vertaalbureaus gebruiken dezelfde tools, woordenboeken en procedures. En alle bureaus werken met native speakers of claimen dat te doen. Slechts enkele zijn echter in staat om keer op keer te voldoen aan de eisen van de meest kritische klanten. Wij durven te stellen dat wij dat waarmaken.

Wij bieden een hoogwaardige dienstverlening met strenge kwaliteitsprocedures die garant staan voor een consistente kwaliteit. Daarbij zijn we altijd bereid dat stapje extra te doen voor onze klanten. Een negen-tot-vijf-mentaliteit is ons vreemd.

Je kunt alle soorten teksten bij ons laten vertalen. Van jaarverslagen tot persberichten, van handleidingen tot advertentieteksten, van contracten tot het lokaliseren van websites. Wij hebben onze sporen verdiend in de eredivisie van het bedrijfsleven (zie onze klantenlijst).

Vertalen in alle talen, op alle vakgebieden

Vertaalbureau The Language Lab verzorgt vertalingen in alle talen. Door ons uitgebreide netwerk van internationale partners weten we ook bij de meest lastige taalcombinaties hoge kwaliteit te leveren. Daarnaast bestrijken we alle mogelijke vakgebieden. De voornaamste zijn: juridische, medische, technische, software- en websitevertalingen.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor beëdigde vertalingen van officiële documenten.

Klik hier voor een online offerte of neem contact op met een van onze projectmanagers op 020-5141560.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Je contactgegevens