Eersteklas Duitse vertalingen

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Je contactgegevens

Vertaalbureau Duits The Language Lab: voordelen

 • Vertaalbureau voor alle Duitse taalgebieden en specialisaties
 • De expertise van vele uitmuntende Duitse vertalers en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van Duitse kwaliteitsvertalingen
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

Vertaalbureau Duits The Language Lab

Ben je op zoek naar een bureau om je Duitse tekst te vertalen of wil je jetekst vertalen van Nederlands naar Duits? Duits vertaalbureau The Language Lab beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers Duits die de strengste selectie in de branche hebben doorstaan. Hun vakmanschap staat garant voor hoogwaardige vertalingen.

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen. Bel met een van onze accountmanagers voor meer informatie: 020-5141560, of mail naar mail@languagelab.nl.

Waarom Duitse vertalingen bij The Language Lab?

Naast het werken met de beste Duitse moedertaalsprekers is een strenge kwaliteitscontrole cruciaal om aan de verwachtingen van veeleisende klanten te voldoen. In de werkwijze van ons Duits vertaalbureau worden alle vertalingen Duits door een tweede lezer gecontroleerd op zaken als consistentie, stijl, fouten en omissies. Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% tevreden zijn over de kwaliteit. Je kunt bij ons ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen Duits, zoals medische, juridische en technische vertalingen.

Gecertificeerd vertaalbureau Duits

The Language Lab is een gecertificeerd vertaalbureau Duits-Nederlands. Wij zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001- en ISO 17100-normen. Bij de ISO-norm staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal. Deze certificering past bij ons streven om de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Vrijblijvende offerte

Professionele vertalingen door native Duitse vertalers

Een goede vertaling Duits is onzichtbaar, maar een slechte vertaling kan veel schade aanrichten. Vandaar dat kwaliteit onze uiterste aandacht heeft. Dit begint met de selectie van de allerbeste Duitse vertalers. Via een nauwgezet systeem van zogenaamde peer reviews wordt elke nieuwe Duits vertaler ingeschaald in een kwaliteitscategorie en in één of meerdere specialisaties. Een juridische vertaler Duits kan bijvoorbeeld vaak niet wat een copy vertaler kan en andersom. Zo zorgen wij voor de ideale kandidaat om jouw tekst te vertalen.

Uiteraard hanteren we daarnaast het native speaker-beginsel. Dit betekent dat elke vertaling wordt gemaakt door een vertaler die in zijn of haar moedertaal vertaalt: een Muttersprachler, zoals dat in het Duits heet. Daarbij is een gedegen eindredactie cruciaal voor een onberispelijk eindproduct. Nadat een vertaler een eerste versie van het eindproduct heeft opgesteld, wordt een tweede lezer (ook wel revisor) ingeschakeld. Deze controleert de vertaling nog eens grondig op leesbaarheid en haalt eventuele schoonheidsfoutjes uit de tekst. Zo garandeert ons Duits vertaalbureau je een ijzersterke en foutloze vertaling van je tekst.

Voor een vertaler Nederlands-Duits van The Language Lab is tekst vertalen naar Duits dagelijkse kost. Onze vertalers Duits kunnen Duits vertalen als geen ander.

Duitse vertalingen van topkwaliteit

Duitsland is de grootste handelspartner van Nederland. We importeren jaarlijks bijna 100 miljard euro aan goederen vanuit Duitsland. Daarnaast is het land ook erg belangrijk voor onze export. Het is daarom logisch dat veel bedrijven zaken doen met de Duitsers. Duitse relaties hechten veel waarde aan foutloze en zorgvuldig opgestelde e-mails, brieven, brochures en offertes. Correcte zakelijke communicatie is cruciaal. Vertaalbureau Nederlands-Duits The Language Lab levert enkel Duitse vertalingen van topkwaliteit. Laat ons ook jouw Duitse tekst vertalen!

Vertaalbureau Duits met gespecialiseerde vertalers

Onze Duitse vertalers zijn gespecialiseerd in diverse disciplines. Denk hierbij aan jaarverslagen, persberichten, contracten, advertentieteksten of beëdigde vertalingen van officiële documenten. Wij fungeren onder andere als juridisch Duits vertaalbureau, medisch vertaalbureau, technisch vertaalbureau Duits en als ICT-vertaalbureau (voor Duitse software- en websiteteksten).

Duitse vertalingen: talencombinaties

We zijn niet alleen een Duits-Nederlands en Nederlands-Duits vertaalbureau, je kunt bij ons ook terecht voor vertalingen van Engels naar Duits, Duits naar Engels, Frans naar Duits en Duits naar Frans.

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor jouw werk betekenen?

portret Anoek

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Duits

Naam: Deutsch

Sprekers: 180 miljoen

Taalfamilie: Indo-Europees » West-Germaans » Opper, Middel- en Nederduits » Duits, Nederlands, Luxemburgs.

Opmerkelijk: het Duits kent vele varianten zoals het Amerikaanse Texasdeutsch en het Riograndenser Hunsrückisch, een Braziliaanse variant.

Lees verder...

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland, de belangrijkste Nederlandse brancheorganisatie voor vertaalbureaus.

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van jouw teksten.

meer over onze mensen

Bregje

Mooiste woord:
rodewijnfles

020 - 5141560