Financiële vertalingen

> Vertaaldiensten > Financiële vertalingen

Financieel vertaalbureau The Language Lab

Er is bijna geen sector te vinden met zulk kleurrijk taalgebruik als de financiële wereld. Van 'haute finance' tot 'alligator spread' en 'goldilocks economy'. Ook aan afkortingen is geen gebrek. IFRS, SOX en EBITA zijn alomtegenwoordig. Om zulke terminologie trefzeker te vertalen heb je een financieel vertaalbureau nodig dat bekend is met de wereld achter de financiële berichten.

Financieel vertaalbureau The Language Lab heeft ruime ervaring met het vertalen van financiële documenten in alle mogelijke taalcombinaties. Wij beschikken over een team van gelouterde financiële vertalers die overweg kunnen met de meest lastige teksten.

Voorbeelden van financiële vertalingen

  • contracten
  • jaarverslagen, halfjaar- en kwartaalberichten
  • biedingsberichten
  • prospectussen

Neem contact op met een van onze projectmanagers (tel. 020-5141560) voor meer informatie of vraag een offerte aan via ons offertesysteem.

Waarom financieel vertaalbureau The Language Lab?

Financieel vertaalbureau The Language Lab levert financiële vertalingen aan banken, accountantskantoren, notariskantoren en beursgenoteerde ondernemingen. Zie onze klantenlijst voor een overzicht.

Door onze strenge kwaliteitszorg kunnen wij steeds de hoge kwaliteit leveren die onze klanten van ons verwachten. Uiteraard doen wij dat ook graag voor u.

U kunt bij vertaalbureau The Language Lab ook terecht voor creatieve, medische, juridische en technische vertalingen.

Naast vertaaldiensten leveren we diverse andere taaldiensten.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens