Financiële vertalingen

Financieel vertaalbureau

Er is bijna geen sector te vinden met zulk kleurrijk taalgebruik als de financiële wereld. Van 'haute finance' tot 'alligator spread' en 'goldilocks economy'. Ook aan afkortingen is geen gebrek. IFRS, SOX en EBITA zijn alomtegenwoordig. Om zulke terminologie trefzeker te vertalen heb je een vertaalbureau nodig dat bekend is met de wereld achter de financiële berichten.

Financieel vertaalbureau The Language Lab heeft ruime ervaring met het vertalen van financiële documenten in alle mogelijke taalcombinaties. Wij beschikken over een team van gelouterde financiële vertalers die overweg kunnen met de lastigste teksten.

Voorbeelden van financiële vertalingen

  • contracten
  • jaarverslagen, halfjaar- en kwartaalberichten
  • biedingsberichten
  • prospectussen

Neem contact op met een van onze projectmanagers (tel. 020-5141560) voor meer informatie over financieel vertalen of vraag een offerte aan via ons offertesysteem.

Waarom financieel vertaalbureau The Language Lab?

The Language Lab levert financiële vertalingen aan onder meer banken, accountantskantoren, notariskantoren en beursgenoteerde ondernemingen. Zie onze klantenlijst voor een overzicht.

Door onze strenge kwaliteitszorg kunnen wij steeds de hoge kwaliteit leveren die onze klanten van ons verwachten. Uiteraard doen wij dat ook graag voor jou.

Je kunt bij vertaalbureau The Language Lab ook terecht voor creatieve, medische, juridische en technische vertalingen.

Naast vertaaldiensten leveren we diverse andere taaldiensten.

Offerte

Gecertificeerd financieel vertaalbureau

Wij zijn is gecertificeerd volgens ISO-9001 en 17100: normen voor kwaliteit en voor vertaaldiensten. Dat past in ons streven naar voortdurende verbetering van de kwaliteit van onze financiële vertalingen en daarmee van de klanttevredenheid.

De beste financiële vertalers

Onze financiële vertalers hebben een strenge selectie ondergaan, waarbij we gebruik maken van onder meer peer review om het kwaliteitsniveau vast te stellen.  We werken met native speakers en in country-vertalers voor de beste vertalingen. Probeer ons eens uit!

Financieel vertalen: talencombinaties

In de sterk internationaal geöriënteerde financiële wereld is Engels de lingua franca. Financieel Engels kent voor ons geen geheimen. Wij vertalen regelmatig Engels-Nederlands en Nederlands-Engels voor klanten in de financiële sector, maar ook voor andere combinaties kun je bij ons terecht.

Geregeld voeren we meertalige projecten uit: projecten waarbij een tekst in één keer naar meerdere talen tegelijk vertaald wordt. Onze projectmanagers nemen je dan een hoop werk uit handen en zorgen voor consistentie.

Korting op je financiële vertaling

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we zeer aantrekkelijke kwantumkortingen. Bel met een van onze projectmanagers voor meer informatie: 020-5141560, of mail naar mail@languagelab.nl. Wij staan je graag te woord.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Je contactgegevens