Creatieve vertalingen

> Vertaaldiensten > Creatieve vertalingen

Creatief vertaalbureau The Language Lab

Het vertalen van creatieve teksten is een vak apart. Waar het bij technische, juridische of financiële vertalingen vooral gaat om het vinden van de juiste terminologie, staat bij reclameteksten of copyvertalingen de tone-of-voice centraal. Wat de copywriter in de brontekst beoogt moet feilloos overgezet worden in de doeltaal. Doordat creatief vertaalbureau The Language Lab werkt met de allerbeste creatieve vertalers kunnen we copyvertalingen garanderen.

Voorbeelden van creatieve vertalingen

  • advertenties
  • brochures
  • slogans & pay-offs
  • creatieve briefings
  • persberichten
  • scripts

Iedere vertaling wordt bekeken door een tweede paar ogen zodat u er zeker van bent dat alle puntjes op de i zijn gezet.

Naast vertaalwerk verzorgen we veel correctiewerk voor reclamebureaus. Een laatste check op spelling, punctuatie en stijl zodat de klant zeker weet dat zijn uiting voldoet aan de officiële taalregels.

Neem contact op met een van onze projectmanagers (tel. 020-5141560) voor meer informatie of vraag een offerte aan via ons offertesysteem.

Waarom creatief vertaalbureau The Language Lab?

Creatief vertaalbureau The Language Lab levert creatieve vertalingen van wervende en commerciële teksten aan reclamebureaus, pr-bureaus, ontwerpbureaus en internationale ondernemingen. Zie onze klantenlijst voor een overzicht.

Door onze strenge kwaliteitszorg zijn wij in staat om telkens weer de hoge kwaliteit te leveren die onze klanten van ons verwachten. Uiteraard doen wij dat ook graag voor u.

U kunt bij vertaalbureau The Language Lab ook terecht voor medische, juridische en technische vertalingen.

Naast vertaaldiensten leveren we diverse andere taaldiensten. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook zelf teksten schrijven in vreemde talen?

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens