Bel ons: 020 - 5141560

Eersteklas Franse vertalingen

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Je contactgegevens

Vertaalbureau Frans The Language Lab: voordelen

 • Vertaalbureau voor alle Franse taalgebieden en specialisaties
 • De expertise van vele ervaren Franse vertalers en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van Franse kwaliteitsvertalingen
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

Frans vertaalbureau The Language Lab

Ben je op zoek naar een Nederlands Frans vertaalbureau of wilt je je Franse tekst vertalen? Frans vertaalbureau The Language Lab beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers Frans die de strengste selectie in de branche hebben doorstaan. Hun vakmanschap staat garant voor hoogwaardige vertalingen.

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we zeer aantrekkelijke kwantumkortingen. Bel met een van onze projectmanagers voor meer informatie: 020-5141560, of mail naar mail@languagelab.nl.

Waarom Franse vertalingen bij The Language Lab?

Om aan de verwachtingen van onze veeleisende klanten te voldoen, is een strenge kwaliteitscontrole cruciaal.  Daarnaast werken we met de beste Franse native speakers. In onze werkwijze worden alle vertalingen Frans door een tweede lezer gecontroleerd op zaken als consistentie, stijl, fouten en omissies. Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% tevreden zijn over de kwaliteit.

Je kunt bij ons ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen. Naast ons juridisch vertaalbureau Frans kun je ook terecht bij ons vertaalbureau technisch Frans, vertaalbureau financieel Frans en vertaalbureau medisch Frans.

Gecertificeerd vertaalbureau Frans met ervaren vertalers

The Language Lab is een gecertificeerd Frans vertaalbureau. Wij zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001- en de ISO 17100-norm. Bij de ISO-normen staat het waarborgen van klanttevredenheid centraal. Deze certificering past bij ons streven om de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Offerte

Daarnaast beschikt The Language Lab over een uitgebreid netwerk van ervaren Franse vertalers, die hoogwaardige vertalingen leveren op elk mogelijk vakgebied. Middels een nauwgezet systeem van zogenaamde peer reviews wordt elke nieuwe Franse vertaler ingeschaald in een kwaliteitscategorie en in één of meerdere specialisaties. Een technische vertaler kan bijvoorbeeld vaak niet wat een copyvertaler kan en andersom. Zo zorgen wij voor de ideale kandidaat om jouw tekst te vertalen.

Daarnaast maken wij enkel gebruik van native speakers. Dit houdt in dat elke vertaling die wij ontvangen gemaakt wordt door een vertaler die in zijn of haar moedertaal vertaalt. Daarbij staat een nauwkeurige eindredactie garant voor een hoogwaardig eindproduct.

Nadat een vertaler een eerste versie van het eindproduct heeft opgesteld, wordt een tweede lezer (ook wel revisor) aangewezen. Deze controleert de vertaling nogmaals zorgvuldig op de leesbaarheid en past eventuele schoonheidsfoutjes in de tekst aan. Zo verzekeren wij je een ijzersterke en foutloze vertaling van je tekst.

Nuances en details maken het verschil in Franse vertalingen

Frankrijk en Franstalig België zijn belangrijke markten voor internationaal opererende Nederlandse bedrijven. Een goede kennis van de Franse taal is bepalend voor het succes van de onderneming. Vertaalbureau Frans The Language Lab helpt je graag met het optimaliseren van je Franstalige communicatie.

Sommige Franse uitdrukkingen kunnen sterk verschillen ten opzichte van het Nederlands of Engels. Ook is een Franse vertaling vaak langer dan de originele tekst. In de Franse taal zijn er vaak meer of langere woorden nodig om dezelfde betekenis aan een tekst te geven. Uitmuntende kennis van de Franse taal is daarom extra van belang om kwalitatieve Franse vertalingen te creëren. Over die kennis beschikken wij als Frans vertaalbureau in ruime mate. Wij zijn zowel een vertaalbureau Nederlands-Frans als een vertaalbureau Frans-Nederlands.

Vertaalbureau Frans - Onze vertaal-specialisaties

Onze Franse vertalers zijn gespecialiseerd in diverse disciplines. Denk hierbij aan jaarverslagen, persberichten, contracten, advertentieteksten of beëdigde vertalingen van officiële documenten. Wij werken onder andere als juridisch Frans vertaalbureau, medisch vertaalbureau, financieel vertaalbureau, technisch Frans vertaalbureau en als ICT-vertaalbureau Frans: voor software- en websiteteksten.

Franse vertalingen talencombinaties

Je kunt bij ons terecht voor verschillende Franse vertaalcombinaties. We zijn niet alleen een Frans Nederlands en Nederlands Frans vertaalbureau, je kunt bij ons ook terecht voor vertalingen van Engels naar Frans, Frans naar Engels, Frans naar Duits en Duits naar Frans.

In veel professionele sectoren is Engels de meestgebruikte taal. Daarom kloppen bedrjiven graag bij ons aan als ze een vertaalbureau Frans-Engels nodig hebben. Probeer ons eens uit!

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor jouw werk betekenen?

portret Mara

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Frans

Naam: Français

Sprekers: 115 miljoen

Taalfamilie: Indo-Europees » Italisch-Romaans » Italo-Westers » Gallo-Iberisch » Gallo-Romaans » Oïl

Opmerkelijk: het Frans wordt gesproken in 54 landen en gebieden. In veel Afrikaanse landen is het Frans zelfs de enige officiële taal.

Lees verder...

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van jouw teksten.

meer over onze mensen

Koen

Favoriete woord:
boetelingensneeuw

020 - 5141560