Bel ons: 020 - 5141560

Eersteklas Italiaanse vertalingen

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Je contactgegevens

Vertaalbureau Italiaans The Language Lab voordelen

 • Vertaalbureau voor de Italiaanse markt en alle vakgebieden
 • De expertise van honderden vertalers Italiaans en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van kwaliteitsvertalingen Italiaans
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

Italiaans vertaalbureau The Language Lab

Italië behoort tot de G7 van grootste industrielanden ter wereld en ook op sportief en cultureel gebied neemt het een toppositie in. Veel bedrijven hebben dan ook contacten met Italië en kennen het belang van goede vertalingen in en uit het Italiaans. Bij The Language Lab kun je terecht voor allerlei soorten (gespecialiseerde) vertalingen in en uit het Italiaans.

Waarom Italiaanse vertalingen bij The Language Lab?

Een goede vertaling is onzichtbaar, maar een slechte vertaling kan veel kwaad doen. Vandaar dat kwaliteitszorg onze uiterste aandacht heeft als vertaalbureau Italiaans. Dit begint met de selectie van de allerbeste Italiaanse vertalers. Via een nauwgezet systeem van zogenaamde peer reviews wordt elke nieuwe vertaler ingeschaald in een kwaliteitscategorie en in één of meerdere specialisaties. Een juridische vertaler schrijft bijvoorbeeld vaak anders dan een copy Italiaanse vertaler en andersom. The Language Lab beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers Italiaans, zowel native speakers als in country-vertalers. Een native speaker Italiaans is geboren en getogen in Italië, een in country-vertaler is er op dit moment woonachtig en werkzaam. Je kunt bij ons vertaalbureau Italiaans Amsterdam terecht voor alle soorten vertalingen.

Professioneel vertaalbureau Italiaans

Bij The Language Lab hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het werken met professionele Italiaanse vertalers is voor ons vertaalbureau cruciaal voor de kwaliteit van een vertaling. Al onze Italiaanse vertalingen worden gemaakt door gekwalificeerde vertalers en door een tweede lezer gecontroleerd op zaken als consistent taalgebruik, stijl, fouten en omissies. Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% tevreden zijn over de kwaliteit.

The Language Lab is daarnaast gecertificeerd volgens de ISO 9001- en de ISO 17100-norm. Bij de ISO-norm staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal. Deze certificering past bij ons streven om de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te verbeteren. Zodoende garanderen wij als Italiaans vertaalbureau Amsterdam een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Italiaanse vertalingen: nuances en details

Voor bedrijven die zich richten op Italiaanse markten kunnen kleine verschillen en nuances in Italiaanse teksten een groot verschil uitmaken. Buiten spellingkwesties zijn er nog veel meer regionale verschillen die de inzet van een Italiaans vertaalbureau rechtvaardigen. Bij The Language Lab kun je er zeker van zijn dat we goed kijken naar de doelgroep wanneer we een tekst vertalen naar het Italiaans. Op basis daarvan maken wij keuzes met betrekking tot woorden, spelling en grammatica.

Specialistische vertaler Italiaans

The Language Lab is een vertaalbureau Italiaans met specialisaties in diverse sectoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jaarverslagen, persberichten, contracten, advertentieteksten of beëdigde vertalingen van officiële documenten. Wij fungeren onder andere als vertaalbureau juridisch Italiaans, medisch Italiaans vertaalbureau, vertaalbureau technisch Italiaans en als ICT-vertaalbureau Italiaans (voor software- en websiteteksten).

Italiaanse vertalingen talencombinaties

Italiaans - Nederlands, Nederlands - Italiaans zijn de meest voorkomende talencombinaties waar onze Italiaanse vertalers dagelijks aan werken. Wij zijn een vertaalbureau Italiaans-Nederlands én een vertaalbureau Nederlands-Italiaans.

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor jouw werk betekenen?

portret Bregje

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Italiaans

Naam: Italiano

Sprekers: 62 miljoen

Taalfamilie: Indo-Europees » Italisch » Romaans

Opmerkelijk: het Italiaanse alfabet is het Latijnse alfabet, met 21 letters. De J, K, W, X en Y worden alleen in leenwoorden geschreven.

Lees verder...

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van jouw teksten.

meer over onze mensen