Technische vertalingen

Technisch vertaalbureau The Language Lab

Technisch vertalen behoren tot de specialismen van vertaalbureau The Language Lab. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde technisch vertalers, deskundig op uiteenlopende vakgebieden. Kenmerk van onze werkwijze is dat alle technische vertalingen door een tweede lezer worden gecontroleerd. Waar nodig overleggen we met je over de te gebruiken terminologie.

Uit ervaring weten we dat technisch vertalen een geheel andere aanpak vereist dan bijvoorbeeld creatief of literair vertalen. Van groot belang is een consequent gebruik van de juiste terminologie. Een technisch vertaler van The Language Lab werkt daarom met vakspecifieke vertaalgeheugens die toegespitst zijn op een bepaald type tekst. Een gebruikershandleiding vergt immers een andere benadering dan een verkoopbrochure.

Offerte

Soorten technische vertalingen

Voorbeelden van documenten die ons technisch vertaalbureau vertaalt:

  • handleidingen
  • productspecificaties
  • veiligheidsvoorschriften
  • productbrochures
  • software-documentatie

Neem contact op met een van onze projectmanagers (tel. 020-5141560) voor meer informatie of vraag een offerte aan via ons online offertesysteem.

Talen en talencombinaties

Bij ons kun je terecht voor technische vertalingen Nederlands-Engels, of voor een technische vertaling Nederlands-Frans – eigenlijk kunnen we van en naar elke gewenste taal vertalen. Technisch Duits vertalen? Geen probleem, doen we dagelijks. Wij zijn zowel een technisch vertaalbureau Duits en een technisch vertaalbureau Frans als een vertaalbureau technisch Engels. You name it.

We voeren daarnaast geregeld meertalige projecten uit, waarbij een technische tekst in één klap naar meerdere talen wordt vertaald. Dat neemt je een hoop gedoe uit handen.

Gespecialiseerde technisch vertalers

Een vertaler van The Language Lab heeft een strenge selectieprocedure doorlopen met onder meer peer reviews. Indien van toepassing is de doeltaal ook de moedertaal en woont of werkt de vertaler in het land van de vreemde taal. Vertalingen worden allemaal gecontroleerd door een tweede lezer, de revisor, voor maximale stijlvastheid en consistentie in terminologie.

Gecertificeerd technisch vertaalbureau

Onze werkwijze is gecertificeerd volgens de ISO 9001- en 17100-normen. Dat helpt bij ons voortdurende streven naar optimale kwaliteit van onze vertalingen, voor maximale klanttevredenheid. Probeer ons eens uit!

Door onze strenge kwaliteitszorg zijn wij en onze technisch vertalers in staat om telkens weer de hoge kwaliteit te leveren die veeleisende klanten van ons verwachten. Uiteraard doen wij dat ook graag voor jou.

Korting op je technische vertaling

Vraag een offerte aan om te zien wat de prijs is van een technische vertaling. Voor technische teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we zeer aantrekkelijke kwantumkortingen. Bel met een van onze projectmanagers voor meer informatie: 020-5141560, of mail naar mail@languagelab.nl.

Je kunt bij The Language Lab ook terecht voor medische, juridische en financiële vertalingen.

Technisch vertaalbureau The Language Lab - voordelen

The Language Lab levert vertalingen aan o.a. industriële ondernemingen, technische adviesbureaus en onderzoeksinstellingen. Zie onze klantenlijst voor een overzicht.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Je contactgegevens