Technische vertalingen

> Vertaaldiensten > Technische vertalingen

Technisch vertaalbureau The Language Lab

Technische vertalingen behoren tot de specialismen van vertaalbureau The Language Lab. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde technische vertalers, deskundig op uiteenlopende vakgebieden. Kenmerk van onze werkwijze is dat alle technische vertalingen door een tweede lezer worden gecontroleerd. Waar nodig overleggen we met de klant over de te gebruiken terminologie.

Technische vertalingen vereisen een geheel andere benadering dan bijvoorbeeld creatieve of literaire vertalingen. Van groot belang is een consequent gebruik van de juiste terminologie. Een technisch vertaler werkt daarom met vakspecifieke vertaalgeheugens die toegespitst zijn op een bepaald type tekst. Een gebruikershandleiding vergt immers een andere benadering dan een verkoopbrochure.

Soorten technische vertalingen

Voorbeelden van documenten die ons technisch vertaalbureau vertaalt:

  • handleidingen
  • productspecificaties
  • veiligheidsvoorschriften
  • productbrochures
  • software-documentatie

Neem contact op met een van onze projectmanagers (tel. 020-5141560) voor meer informatie of vraag een offerte aan via ons online offertesysteem.

Waarom technisch vertaalbureau The Language Lab?

The Language Lab levert technische vertalingen aan o.a. industriële ondernemingen, technische adviesbureaus en onderzoeksinstellingen. Zie onze klantenlijst voor een overzicht.

Gespecialiseerde technische vertalers

Onze technische vertalers hebben allemaal een strenge selectieprocedure met onder meer peer reviews doorlopen. Indien van toepassing is de doeltaal hun moedertaal en wonen en werken ze in het land van de vreemde taal. Technische vertalingen worden allemaal gecontroleerd door een tweede lezer, de revisor, voor maximale consistentie van terminologie en stijlvastheid.

Gecertificeerd technisch vertaalbureau

Onze werkwijze is gecertificeerd volgens de ISO 9001- en 17100-normen. Dat helpt ons bij ons voortdurende streven naar optimale kwaliteit van onze technische vertalingen en daarmee van de klanttevredenheid. Probeer ons eens uit!

Door onze strenge kwaliteitszorg zijn wij in staat om telkens weer de hoge kwaliteit te leveren die veeleisende klanten van ons verwachten. Uiteraard doen wij dat ook graag voor u.

Korting op technische vertalingen

Vraag een offerte aan om te zien wat de prijs is van een technische vertaling. Voor technische teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we zeer aantrekkelijke kwantumkortingen. Bel met een van onze projectmanagers voor meer informatie: 020-5141560, of mail naar mail@languagelab.nl.

U kunt bij The Language Lab ook terecht voor medische, juridische en financiële vertalingen.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens