Medische vertalingen

Medisch vertaalbureau The Language Lab

Medische vertalingen zijn er in alle soorten en maten. Sommige zijn gericht op professionals in de gezondheidszorg, andere op leken. Voor al die vertalingen kun je terecht bij medisch vertaalbureau The Language Lab.

Medisch vertalen behoort tot onze specialismen. We zetten graag onze tanden in de soms complexe medische teksten, om ze nauwkeurig te vertalen met de juiste medische terminologie.

Neem voor meer informatie contact op met een van onze projectmanagers (tel. 020-5141560) of vraag een offerte aan via ons offertesysteem:

Offerte

Gecertificeerde medische vertalingen

The Language Lab is een gecertificeerd vertaalbureau. De ISO-normen waar wij aan voldoen zijn vooral gericht op het verhogen van de klanttevredenheid. Wij zijn pas tevreden wanneer jíj tevreden bent over de vertaling.

Talencombinaties medisch vertalen

Engels is in dit vakgebied de meest gangbare taal, maar ook Duits en Frans worden veel gebruikt. Veel teksten, zoals bijsluiters en brochures worden in alle mogelijke talen vertaald - soms vertalen wij teksten naar wel 35 talen tegelijk. Bij The Language Lab ben je niet alleen aan het juiste adres voor een medische vertaling Nederlands-Engels maar ook voor een vertaling uit het Engels of Chinees naar bijvoorbeeld alle talen van de Europese Unie.

Medisch vertaalbureau voor alle teksten

Wij beschikken over een ervaren team gespecialiseerde medische vertalers. Onze vertalers hebben doorgaans een aparte opleiding gevolgd, zijn thuis in medische terminologie en nomenclaturen en werken met vertaaltools die een consistent taalgebruik garanderen.

Wanneer de medisch vertaler klaar is, wordt de vertaling gecontroleerd door een tweede lezer. Deze werkwijze staat borg voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Medische documenten die wij vertalen

Enkele voorbeelden van teksten die wij als medisch vertaalbureau Nederland regelmatig vertalen:

  • bijsluiters
  • productbeschrijvingen
  • rapportages van klinische trials
  • wetenschappelijke artikelen
  • voorlichtingsmateriaal.

Waarom medisch vertaalbureau The Language Lab?

The Language Lab levert professionele medische vertalingen aan farmaceutische ondernemingen, overheden en zorginstellingen. Zie voor meer informatie ook onze klantenlijst.

Door onze strenge kwaliteitszorg zijn wij in staat om telkens weer de hoge kwaliteit te leveren die veeleisende klanten van ons verwachten. Uiteraard doen wij dat ook graag voor jou. Voor al je medische vertalingen: medisch vertaalbureau The Language Lab.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Je contactgegevens