Softwarevertalingen

> Vertaaldiensten > Softwarevertalingen

Softwarevertalingen

Het vertalen van softwareteksten is een aparte discipline in het vertaalvak. Grote organisaties, zowel binnen als buiten de ICT-sector, produceren vaak duizelingwekkende hoeveelheden softwaredocumentatie en programmacode die vakkundige vertaling behoeven.

Voorbeelden van softwarevertalingen

  • handleidingen
  • user interfaces
  • helpteksten
  • functionele ontwerpen
  • testprocedures, etc.

Een consistent terminologiebeheer en strak georganiseerd projectmanagement zijn cruciaal bij dit soort projecten. Vertaalbureau The Language Lab beheerst deze kunst en is al jaren een toonaangevend aanbieder van softwarevertalingen.

Ervaren softwarevertalers

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van interne en externe softwarevertalers in alle mogelijke taalcombinaties. Het werken met de beste vertalers is een belangrijke voorwaarde voor het leveren van hoogwaardige softwarevertalingen.

Neem contact op met een van onze projectmanagers (tel. 020-5141560) voor meer informatie of vraag een offerte aan via ons offertesysteem:

Waarom softwarevertalingen van The Language Lab?

The Language Lab levert softwarevertalingen aan ICT-ondernemingen in binnen- en buitenland. Zie onze klantenlijst voor een overzicht.

Door onze strenge kwaliteitszorg zijn wij in staat om telkens weer de hoge kwaliteit te leveren die veeleisende klanten van ons verwachten. Uiteraard doen wij dat ook graag voor u.

U kunt bij The Language Lab ook terecht voor medische, juridische, financiële en technische vertalingen.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens