Softwarevertalingen

Softwarevertalingen

Software vertalen is een aparte discipline in het vertaalvak. Grote organisaties, zowel binnen als buiten de ICT-sector, produceren vaak duizelingwekkende hoeveelheden documentatie en programmacode die vakkundige vertaling behoeven.

Vertalen van software, apps en games

  • handleidingen
  • user interfaces
  • helpteksten
  • functionele ontwerpen
  • testprocedures.

Een consistent terminologiebeheer en strak georganiseerd projectmanagement zijn cruciaal bij dit soort projecten. Vertaalbureau The Language Lab beheerst deze kunst en is al jaren een toonaangevende aanbieder van IT-vertalingen.

Gecertificeerde software-vertalers

Wij beschikken over een groot netwerk van interne en externe softwarevertalers in alle mogelijke taalcombinaties. Het werken met de beste vertalers is een belangrijke voorwaarde voor het leveren van hoogwaardige softwarevertalingen.

Wij selecteren onze vertalers (native speakers, in country-vertalers) via een peer review-systeem. Alle vertalingen worden op fouten gecontroleerd door een tweede lezer, de revisor, die ook let op consistent en stijlvast taalgebruik. Een software-vertaling gaat pas de deur uit wanneer wij 100% tevreden zijn.

Neem contact op met een van onze projectmanagers (tel. 020-5141560) voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan via ons offertesysteem:

Offerte

The Language Lab is gecertificeerd volgens de ISO 9001- en 17100-normen. De eerste norm heeft betrekking op kwaliteit, de tweede is er specifiek voor vertaaldiensten. De certificering past in ons voortdurende streven naar hogere kwaliteit.

Talencombinaties vertalingen

De meestgebruikte taal in de ICT is het Engels. Vertalingen Nederlands-Engels en Engels-Nederlands zijn voor ons gesneden koek. Ook voor software-vertalingen naar meerdere talen tegelijk kun je bij ons terecht. Onze projectmanagers nemen je dan een hoop coördinatiewerk uit handen en zorgen voor consistentie in de vertalingen.

Korting op je software-vertaling

Voor vertalingen van softwareteksten met meer dan 10.000 woorden bieden wij aantrekkelijke kwantumkortingen. Wij vertellen je graag meer: bel 020-5141560 of mail ons op mail@languagelab.nl.

IT- en software-vertaalbureau The Language Lab: voordelen

The Language Lab levert IT-vertalingen aan ICT-ondernemingen in binnen- en buitenland. Zie onze klantenlijst voor een overzicht. Je kunt bij The Language Lab ook terecht voor websitevertalingen.

Door onze strenge kwaliteitszorg zijn wij in staat om telkens weer de hoge kwaliteit te leveren die veeleisende klanten van ons verwachten. Uiteraard doen wij dat ook graag voor jou.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Je contactgegevens