Softwarevertalingen

> Vertaaldiensten > Softwarevertalingen

ICT-vertaalbureau voor alle softwarevertalingen

Het vertalen van softwareteksten is een aparte discipline in het vertaalvak. Grote organisaties, zowel binnen als buiten de ICT-sector, produceren vaak duizelingwekkende hoeveelheden softwaredocumentatie en programmacode die vakkundige vertaling behoeven.

Voorbeelden van softwarevertalingen

  • handleidingen
  • user interfaces
  • helpteksten
  • functionele ontwerpen
  • testprocedures.

Een consistent terminologiebeheer en strak georganiseerd projectmanagement zijn cruciaal bij dit soort projecten. Vertaalbureau The Language Lab beheerst deze kunst en is al jaren een toonaangevende aanbieder van softwarevertalingen.

Ervaren softwarevertalers

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van interne en externe softwarevertalers in alle mogelijke taalcombinaties. Het werken met de beste vertalers is een belangrijke voorwaarde voor het leveren van hoogwaardige softwarevertalingen.

Wij selecteren onze vertalers (native speakers, in country-vertalers) via een peer review-systeem. Alle vertalingen worden op fouten gecontroleerd door een tweede lezer, de revisor, die ook let op consistent en stijlvast taalgebruik. Een vertaling gaat pas de deur uit wanneer wij 100% tevreden zijn.

Neem contact op met een van onze projectmanagers (tel. 020-5141560) voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan via ons offertesysteem:

Offerte

Waarom softwarevertalingen van The Language Lab?

The Language Lab levert softwarevertalingen aan ICT-ondernemingen in binnen- en buitenland. Zie onze klantenlijst voor een overzicht. U kunt bij The Language Lab ook terecht voor websitevertalingen.

Door onze strenge kwaliteitszorg zijn wij in staat om telkens weer de hoge kwaliteit te leveren die veeleisende klanten van ons verwachten. Uiteraard doen wij dat ook graag voor u.

Gecertificeerd ICT-vertaalbureau

The Language Lab is gecertificeerd volgens de ISO 9001- en 17100-normen. De eerste norm heeft betrekking op kwaliteit, de tweede is er specifiek voor vertaaldiensten. De certificering past in ons voortdurende streven naar hogere kwaliteit.

Meertalige projecten

Ook voor softwarevertalingen naar meerdere talen tegelijk kunt u bij ons terecht. Onze projectmanagers nemen u dan een hoop coördinatiewerk uit handen en zorgen voor consistentie in de vertalingen.

Aantrekkelijke kortingen

Voor vertalingen van softwareteksten met meer dan 10.000 woorden bieden wij aantrekkelijke kwantumkortingen. Wij vertellen u graag meer: bel 020-5141560 of mail ons op mail@languagelab.nl.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens