De puntjes op de i. In welke taal dan ook.

Vertaalbureau The Language Lab levert eersteklas vertalingen aan gerenommeerde organisaties in binnen- en buitenland. Wij bieden een complete vorm van dienstverlening: alle denkbare klussen, van een last-minute spoedvertaling tot het meest complexe meertalige vertaalproject, kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Naast vertaaldiensten verzorgen wij ook tolkdiensten, tekstcorrectie en copywriting.

Vertaalbureau voor en door professionals

Voor vertalingen van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen. Bel met een van onze projectmanagers voor meer informatie: 020-5141560. Of vraag een offerte aan. Wij reageren direct.

Waarom Vertaalbureau The Language Lab?

Wij zien vertalingen als essentieel onderdeel van uw communicatie die 100% in orde moet zijn. De focus van ons vertaalbureau ligt daarom op kwaliteit.

Wij werken volgens de ISO 9001-kwaliteitsprocedure en onze vertalingen worden uitgevoerd conform de recente Europese NEN-EN 15038-norm voor vertaalbureaus. Ons uitgekiende vertaalproces garandeert een tijdige levering van uw vertaling. Bovendien is het ons gevoel voor service te na om te laat te zijn. U heeft uw teksten op tijd. Punt.

Overigens werken wij zeer snel en kunnen we u vaak verrassend scherpe prijzen bieden. Probeert u ons eens uit.

Ons vertaalbureau is actief in heel Nederland. Klik op één van onderstaande buttons om meer over The Language Lab te lezen.

 

 

Heeft u vragen over vertalingen of over ons? Bekijk onze uitvoerige FAQ, of bel ons. Wij staan u graag te woord.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van uw teksten.

meer over onze mensen

Jochem

020 - 5141560