Disclaimer

Aansprakelijkheid

De op deze website vermelde informatie is door The Language Lab Talenservice B.V. met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Desondanks kunnen we niet garant staan voor de volledige actualiteit en correctheid van de verstrekte informatie. Evenmin kunnen we verantwoordelijk worden gehouden of aansprakelijk gesteld voor eventuele fouten in naamsvermeldingen, teksten en/of prijsinformatie. Aan de op deze website weergegeven informatie en prijzen kunnen door bezoekers geen rechten ontleend worden.

Privacy

The Language Lab respecteert en beschermt de privacy van de bezoekers van deze site. Op enige manier verkregen informatie van bezoekers zal zorgvuldig behandeld worden en nooit en te nimmer worden doorgegeven aan derden buiten The Language Lab of buiten ondernemingen die aan The Language Lab gelieerd zijn.

Indien u uw e-mailadres of andersoortige contactgegevens heeft opgegeven, bijvoorbeeld voor het ontvangen van een offerte, dan kan dit gebruikt worden om u als klant te informeren over relevante diensten van The Language Lab. Als u hier geen prijs meer op stelt kunt u zich op ieder moment afmelden.

Opmerkingen?

Mocht u een onjuistheid hebben ontdekt op onze site of suggesties hebben tot verbetering mailt u deze dan naar mail@languagelab.nl.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens