> Diensten > DTP-service

Meertalige dtp-service

Veel vertalingen verschijnen in print. Denk aan folders, brochures, boeken of tijdschriften. Zeker als het om talen gaat met een niet-Westers schrift zoals het Arabisch, Hebreeuws, Chinees of Japans kan de grafische verwerking van digitale bestanden wel eens voor problemen zorgen. Uw drukker beschikt niet over de juiste fonts of heeft geen ervaring met de opmaak van teksten die van rechts naar links lopen in plaats van andersom.

Vertaalbureau The Language Lab kan u in dat soort gevallen een volwaardige meertalige dtp-service aanbieden. U levert uw teksten bijvoorbeeld aan als platte tekst en u krijgt ze in strak opgemaakte dtp-bestanden terug, al naar gelang uw behoefte. Ook kunt u bijv. Adobe InDesign-documenten aanleveren ter vertaling. Wij zorgen dan niet alleen voor een vakkundige vertaling maar ook voor een keurig opgemaakt InDesign-bestand dat direct naar de drukker kan. Onze grafisch specialisten kunnen een breed scala aan bestandsformaten aan, waaronder FrameMaker, QuarkXPress, Photoshop en Illustrator.

Uw accountmanager vertelt u er graag meer over. Bel 020-5141560.

Wij nemen u graag werk uit handen. Naast DTP-werkzaamheden kunt u bij ons terecht voor diverse specialistische vertaaldiensten, in veel talen. Daarnaast bieden wij verschillende andere taal-gerelateerde diensten. Probeer ons eens uit, vraag een offerte voor een vertaling aan. Wij zullen u niet teleurstellen.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens