> Diensten > Spoedvertalingen

Spoedvertalingen

'We hebben het gisteren nodig', zo onderstrepen veel van onze klanten de haast waarmee ze een vertaling willen hebben. Vertaalwerk is vaak de laatste schakel in een planning, vandaar dat spoedvertalingen aan de orde van de dag zijn. Als een klant van ons bijvoorbeeld snel wil inspelen op de actualiteit met een persbericht, zorgen wij er voor dat er binnen enkele uren een smetteloze vertaling ligt.

Hoe zit het met de kwaliteit van spoedvertalingen?

Een spoedvertaling is niet hetzelfde als 'een vertaling afraffelen'. Onze vertalers besteden net zo veel zorg aan uw tekst als normaal. Ze vertalen echter in een hoger tempo en werken zonodig een avond of een nacht door om de deadline te halen. Bij heel grote teksten kunnen er zelfs meerdere vertalers op een klus gezet worden. Wij zijn een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Bij ons bent U altijd verzekerd van een hoge kwaliteit.

Hoe zet ik een spoedvertaling in gang?

In geval van spoed kunt u ons de tekst het beste vast mailen en vervolgens telefonisch contact opnemen met een van onze projectmanagers. Op die manier weet u zeker dat uw opdracht met voorrang behandeld wordt.

Op basis van de omvang en de moeilijkheidsgraad van de tekst informeert de projectmanager u over de best haalbare levertijd voor uw spoedvertaling.

Hoeveel kost een spoedvertaling?

In principe is elke spoedvertaling weer anders. Voor een precieze prijsopgaaf kunt het beste contact opnemen met een van onze projectmanagers.

U kunt ook een indicatie krijgen van onze prijzen via onze online offertemodule. Nota bene: hierin is geen rekening gehouden met spoedtoeslagen!

Specialismes en andere diensten

Bij The Language Lab kunnen professionele klanten niet alleen terecht voor spoedvertalingen maar ook voor specialistische vertaaldiensten in allerlei talen. Daarnaast bieden wij diverse andere diensten. Probeer ons eens uit!

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens