> Diensten > Copywriting

Copywriting in vreemde talen

Het schrijven van heldere en leesbare teksten is een vak apart. Een tekstschrijver of copywriter moet zich kunnen verdiepen in de vaak complexe materie van de klant en hier een aansprekende tekst uit destilleren die moeiteloos leest.

The Language Lab verzorgt naast vertalingen van advertentieteksten ook copywriting in diverse vreemde talen. Zo willen steeds meer bedrijven hun promotiemateriaal in het Engels geschreven hebben. Bij de meeste reclamebureaus kunnen zij voor copywriting in vreemde talen niet terecht. Bij The Language Lab zijn ze aan het juiste adres.

Wij werken met door de wol geverfde, internationale copywriters die uw teksten het elan geven dat ze verdienen.

Vragen over copywriting

Neem contact op met een van onze projectmanagers voor meer informatie over onze copywriters en onze copywriting-diensten in vreemde talen: 020-5141560. Mailen kan natuurlijk ook: mail@languagelab.nl.

Mocht u liever zelf uw eigen Engelse teksten schrijven, dan kunt u ook gratis gebruik maken van onze praktische Schrijfhulp Engels.

Specialismes en andere diensten

U kunt bij ons vertaalbureau terecht voor specialistische vertaaldiensten in allerlei talen. Daarnaast bieden wij diverse andere taal-gerelateerde diensten. Probeer ons eens uit. Wij zullen u niet teleurstellen!

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens