Websitevertalingen

Website laten vertalen

Het vertalen van websites is niet meer weg te denken uit onze vertaalpraktijk. Voor Nederlandse bedrijven die hun blik over de grens richten is een meertalige website een must.

Aanpak website-vertalen

Vertalen voor het internet is een vak apart. Webteksten zijn beknopter, meer naar de gebruiker toe geschreven en interactiever dan 'gewone' teksten. Daarbij moeten websitevertalingen goed vindbaar zijn voor de robots van zoekmachines. The Language Lab heeft in de loop der jaren vele honderden websites vertaald en beheerst deze kunst tot in de puntjes.

Wanneer we een website vertalen letten we goed op het doel van de tekst – denk aan conversie, entertainment, educatie of informatie. Onze vertalers zijn ervaren en lenige woordkunstenaars die voor elk publiek kunnen schrijven.

Hoogwaardig je site vertalen

Vertaalbureau The Language Lab beschikt over ervaren vertalers in alle mogelijke taalcombinaties. Het werken met topvertalers is een voorwaarde voor het leveren van hoogwaardige webvertalingen. Wanneer wij een website vertalen wordt de webvertaling door een tweede lezer gecontroleerd op consistentie, taalfouten en omissies. Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% tevreden zijn.

Neem contact op met een van onze projectmanagers (tel. 020-5141560) voor meer informatie. Wil je weten wat de kosten zijn van een website laten vertalen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offertesysteem.

Je Wordpress-website vertalen

Veel websites gebruiken Wordpress als content management systeem. Door je Wordpress-site te koppelen aan onze systemen vervalt het omslachtige exporteren en na vertaling weer importeren van de teksten. Dat neemt je veel werk uit handen. Neem contact op met een van onze accountmanagers (tel. 020-5141560, e-mail mail@languagelab.nl) voor meer informatie over Wordpressvertalingen.

Uiteraard kun je ook door ons je website laten vertalen als je een ander systeem gebruikt, zoals Drupal en Yoomla.

Vertalingen: specialisaties en vakgebieden

Wij zijn thuis op alle vakgebieden; je kunt ons zodoende elke website laten vertalen, of een andere vorm van online content. Je kunt bij The Language Lab ook terecht voor softwarevertalingen en voor medische, juridische en financiële vertalingen.

Gecertificeerd vertaalbureau

In ons voortdurende streven naar kwaliteitsverbetering hebben we onze werkwijze laten certificeren. Het helpt ons om een consistent hoog niveau te behalen, waar jouw webvertaling uiteindelijk van profiteert.

Waarom je website laten vertalen door The Language Lab?

The Language Lab levert doeltreffende webvertalingen aan uiteenlopende organisaties in binnen- en buitenland. Zie onze klantenlijst voor een overzicht.

Door onze strenge kwaliteitszorg zijn wij in staat om telkens weer de hoge kwaliteit te leveren die veeleisende klanten van ons verwachten. Uiteraard doen wij dat ook graag voor jou.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Je contactgegevens