Tekstredactie en tekstcorrectie

Ook als het gaat om het geven van de finishing touch aan reeds bestaande teksten zijn wij je graag van dienst. Denk hierbij aan tekstcorrectie van drukproeven of tekstredactie van teksten of vertalingen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van redactiemarkeringen in Word of notities in PDF's kunnen we onze redactie en tekstcorrecties inzichtelijk maken voor de klant.

Tekstcorrectie: de puntjes op de i

Door alle Nederlandse spellingswijzigingen van de afgelopen jaren is menigeen de draad kwijtgeraakt. Ook in landen als Duitsland en Frankrijk wordt er voortdurend getornd aan bestaande regels. Je moet dus op je qui vive zijn bij het schrijven van teksten wil je geen ongeschoolde indruk achterlaten. Onze redacteurs en correctoren helpen je graag om de puntjes op de i's te zetten in je teksten.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden op gebied van tekstcorrectie kun je contact opnemen met een van onze projectmanagers op 020-5141560. Mailen kan natuurlijk ook op mail@languagelab.nl.

Hoe staat het trouwens met je spellingkennis? Test het hier.

Tekstredactie: breng je boodschap nog beter voor het voetlicht

Soms heb je wellicht het gevoel dat er iets mist in je tekst. De tekst moet bijvoorbeeld meer naar de lezer toe geschreven worden, wat meer schwung krijgen. Ook in die gevallen kun je bij ons terecht. Onze redacteurs redigeren of herschrijven je teksten zodat ze naadloos aansluiten bij de verwachtingen van je doelgroep. Neem gerust eens contact op voor meer informatie over onze tekstredactie.

O ja, wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor copywriting?

Specialismes en andere diensten

Professionals vertrouwen op vertaalbureau The Language Lab voor specialistische vertaaldiensten in uiteenlopende talen. Wij bieden ook andere taal-gerelateerde diensten. Probeer ons eens uit: vraag hier een offerte aan voor een vertaling.