Wat anderen over ons zeggen

“Vanuit het online marketingbureau waar ik werk, werken we veel samen met The Language Lab. Ik zou hen zeker aanraden als je hulp nodig hebt bij vertalingen. Ze werken snel, secuur en zijn prettig in de communicatie. Ons vaste contactpersoon Dana staat altijd voor ons klaar, erg fijn!”

Kim van de Sanden, GroupM

“Zeer correcte afhandeling van de opdracht; duidelijke offerte. Altijd levering volledig conform afspraak. Goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Gemma Kaalverink, Koninklijke Grolsch N.V.

“Goede servicegerichtheid en bereikbaarheid. Vriendelijke en tegelijk ter zake doende communicatie. Goede respons bij speciale verzoeken (spoed of ongebruikelijke talen).”

Mariëtte Visser, freelance traffic

“Snelle service en kwalitatief goed vertaalwerk, ook op ons technisch niveau gaat dat goed. [...] Commercieel gezien ben ik ook tevreden over de vertalingen en de reviews.”

, Technolution

“Prettige communicatie met contactpersonen. Luisteren goed naar onze deadlines. Goede kwaliteit.”

Iwan Bruijnzeels, DSM

“Zij denken vaak mee waardoor je echt het gevoel hebt op ze te kunnen vertrouwen, dat is prettig samenwerken. ”

Judith van Hemert, Agis Zorgverzekeringen

“Prima, snel, vriendelijk en goede kwaliteit.”

Anita La Fors, Being There

“Wetteksten, spoedklussen, volledige websites vertalen enz. Niets blijkt teveel voor The Language Lab. Bij dezen wederom onze “vote of confidence”. ”

D.J.M. Franssens, Marlog Car Handling

“Zeer goede vertaling van een boek van mij in het Engels, en ook ander goed werk zoals verbeteringen van mijn eigen Engelse teksten.”

Tsjalle van der Burg, Universiteit Twente

“De medewerkers zijn uiterst vriendelijk, snel, netjes, pro-actief en denken met ons mee. De vertalingen zijn geheel naar onze wens. Wij zijn erg blij met een bureau als The Language Lab.”

Mirjam Boskeljon, ALD Automotive

“... Het was een prima dag, gisteren, en de tolken hebben het fantastisch gedaan. Wij kregen achteraf complimenten voor de vertaling, m.n. van de gasten uit Engeland (native speakers, dus!). Zou je die complimenten aan jullie tolken willen doorgeven?...”

Lex Jansen, handicap + studie, expertisecentrum voor onderwijs en handicap

“Bijzonder prettig, altijd bereid mee te denken en flexibel te zijn.”

Jeroen van de Beek, Towers Watson

“Wij vonden de dienstverlening en samenwerking van goede kwaliteit.”

Els Lin-Dijkstra, Luchtverkeersleiding Nederland

“Ik ben erg tevreden over de snelle, professionele dienstverlening en het hoge niveau van de vertalingen. In overleg hebben we de levertermijn goed kunnen aanpassen aan de wens op dat moment.”

Nick Kochx, Sogeti

“Professioneel, klantvriendelijk”

Anita Pharel, Provimi

“Vertrouwd, prettig en professioneel”

Henk Verhoog, Honeywell

“De dienstverlening is zeer snel, als klant wordt je altijd correct behandeld, communicatie is zeer goed. Je wordt netjes op de hoogte gebracht van de voortgang en dat is erg prettig. Prijs-kwaliteitverhouding is goed en het werk ziet er altijd netjes en goed verzorgd uit.”

Mollie van Beers, Hill-Rom

“Niet alleen verzorgt Vertaalbureau The Language Lab kwalitatief hoogstaande vertalingen, ook leveren ze op tijd, of het nu gaat om gewone opdrachten of om spoedopdrachten. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en is men helder en duidelijk in de communicatie.”

Helen ter Huurne, Koninklijke Grolsch N.V.

“Ik wil jullie hierbij hartelijk danken voor het werk dat jullie hebben geleverd. Het is me duidelijk geworden dat het schrijven voor niet-deskundigen lastiger blijkt dan je denkt. Ik heb in ieder geval mijn kennis van de Engelse taal aardig verbeterd (dank daarvoor). Tevens denk ik dat het doel is bereikt: het samenstellen van een boek in de Engelse taal dat goed te begrijpen is.”

Chris Schotanus, Logica

“Betrouwbaarheid, goede service en kwaliteit is dik in orde.”

Robin Schrijnemeeckers, DSM

“Wat fijn dat u zo snel de tijd heeft gevonden om alsnog even iemand naar de tekst te laten kijken. Wij danken u zeer voor de snelle en vriendelijke service.”

Jolanda Hollestelle, Ariane Inden Cosmetics

“Wij (2Twintig PR) zijn erg tevreden met de dienstverlening. We moeten vaak snel schakelen en partners die dat ook kunnen, zijn voor ons essentieel. The Language Lab biedt een prettige gesprekspartner; het lukt altijd, niets is teveel. Dit werkt erg prettig!”

Sabrien Wegner, 2Twintig PR

“Erg snelle reactie, zowel van de offerte als de daadwerkelijke vertaling. Bovendien is er een goede bereikbaarheid en een vriendelijke service. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker al onze vertalingen door The Language Lab laten verzorgen.”

Mireille Hagenaars, Videology Imaging Solutions

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Je contactgegevens