AI-vertalingen

AI Vertalingen: supersnel, betaalbaar en precies goed genoeg

Een internationale offerteaanvraag, interne documenten voor je buitenlandse collega's, helpteksten en kennisbanken voor klanten – soms wil je snel en efficiënt grote hoeveelheden tekst vertalen. Zonder hoge kosten en zonder vertaalblunders.

Maak kennis met AI Vertalingen van The Language Lab, dé oplossing voor grote tekstvolumes. Binnen een fractie van de tijd en kosten van een traditionele vertaling, krijg je precies wat je nodig hebt.

De perfecte mix van AI en menselijke expertise

Met elke dag worden AI Vertalingen beter en slimmer. Gebruik je ze verstandig, dan realiseer je enorme efficiëntiewinst en kostenbesparingen. Maar let op, zonder de juiste aanpak kunnen ze je merk schaden. Daarom blijft de menselijke toets onmisbaar.

Waar je op moet letten

Gebruik een AI bot en je vertrouwelijke jaarverslag ligt opeens op straat. De meeste AI bots slaan ingevoerde tekst op in de cloud en gebruiken jouw teksten om hun algoritme te verbeteren. Dit is niet alleen riskant, maar ook onprofessioneel.

Daarnaast missen AI vertalingen vaak de juiste nuance. In één alinea worden verschillende vertalingen van dezelfde term gebruikt. ‘Je’ en ‘u’ worden door elkaar gehaald. Dat wil je niet. Om maar te zwijgen van de beruchte hallucinaties waar AI om bekendstaat.

Slim gebruikmaken van AI Vertalingen

AI Vertalingen combineert het beste van geavanceerde AI-technologie met de precisie van menselijke vertalers. Onze taalkundigen zorgen ervoor dat je tekst ‘vertaalgereed’ is voordat de AI zijn werk doet. Daarna finetunen wij de vertaling tot deze perfect past bij jouw doelstellingen. Het resultaat? Een snelle, kostenefficiënte vertaling zonder concessies aan de kwaliteit.

Hoe werkt het?

  1. Intake: Samen bespreken we je project, kwaliteitseisen, timing en budget.
  2. Selectie AI tool: wij kiezen de meest geschikte technologie voor jouw project.
  3. Strenge kwaliteitscontrole: we verbeteren de vertaalde tekst op tal van criteria zodat alles tot in de puntjes klopt.

Wanneer AI Vertalingen?

AI Vertalingen zijn ideaal voor niet-bedrijfskritische teksten die snel en betaalbaar vertaald moeten worden. Denk aan interne documenten, grote contracten, wetenschappelijke artikelen en user generated content.

Binnen een uur een offerte in je mailbox!

Wil je slim gebruik maken van AI Vertalingen en tegelijkertijd kosten besparen? Vraag nu een offerte aan. Bel 020 – 5141560 of klik op de offerte-knop hieronder. Binnen een uur ontvang je een offerte in je mailbox.

Offerte

 

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Je contactgegevens