Professionele vertalingen Russisch

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Je contactgegevens

Russisch vertaalbureau The Language Lab: voordelen

 • Vertaalbureau voor Russischtalige markten en alle vakgebieden
 • De expertise van honderden Russischtalige vertalers en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van kwaliteitsvertalingen Russisch
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

Vertaalbureau Russisch

Dat Rusland onmetelijk groot is, is algemeen bekend. Van oost naar west kent het land elf tijdzones. Wie van het uiterste zuiden naar het noorden wil reizen, “van de zuidelijke zeeën tot de poolgrens” zoals het volkslied het zegt, kan zomaar meer dan 2500 kilometer onderweg zijn. Het land is ook gelet op het aantal inwoners het grootste land van Europa. Het is rijk aan grondstoffen en heeft een ontwikkelde economie.

Voor professionele vertalingen Russisch kun je terecht bij Russisch vertaalbureau The Language Lab. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren Russische vertalers, streng geselecteerd: Russisch-Nederlands vertaler word je bij ons niet zomaar. Vakmanschap en toewijding van de vertalers en onze gecertificeerde werkwijze staan garant voor hoogwaardige vertalingen.

De beste vertaler Russisch

... vind je bij ons. Wij werken met native speakers en in country-vertalers, voor de beste vertalingen Russisch-Nederlands en Nederlands-Russisch. In onze werkwijze worden alle vertalingen door een tweede lezer gecontroleerd op consistentie, stijl, fouten en omissies. Wij streven naar 100% tevredenheid: bij onszelf en bij de klant.

Vertaalbureau met specialisaties

Vvertaalbureau Russisch The Language Lab is thuis in de belangrijkste vakgebieden. Tot onze specialisaties behoren juridische vertalingen (al dan niet beëdigd), technische vertalingen, softwarevertalingen en medische vertalingen Russisch.

Vertaler Nederlands-Russisch en andere talencombinaties

Bij ons kun je niet alleen terecht voor een vertaling Nederlands-Russisch of een Russisch-Nederlandse vertaler, maar ook voor alle andere combinaties met Russisch. Zoek je bijvoorbeeld een vertaler Engels-Russisch? Die vind je bij ons toegewijde vertaalbureau Russisch. Wij zijn een vertaalbureau Russisch-Nederlands én Nederlands-Russisch.

Gecertificeerd Russisch vertaalbureau

The Language Lab is een gecertificeerd vertaalbureau volgens de ISO 9001- en 17100-normen. Daarbij staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal. De certificering past bij ons streven om de kwaliteit van onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Zo bereiken wij als Russisch vertaalbureau Amsterdam een constante, hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Offerte voor een Russische vertaling

Probeer ons eens uit! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen. Bel met een van onze projectmanagers voor meer informatie: 020-5141560, of mail naar mail@languagelab.nl. Wij staan je graag te woord.

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor jouw werk betekenen?

portret Naomi

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Russisch

Naam: Roesski (Русский)

Sprekers: 150 miljoen moedertaalsprekers, 110 miljoen als tweede taal

Taalfamilie: Indo-Europees » Balto-Slavisch » Slavisch » Oost-Slavisch

Schrift: cyrilisch. De Russische variant van het cyrillische alfabet telt 33 letters.

Opmerkelijk: het Russisch is de grootste taal van Europa.

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland, de belangrijkste Nederlandse brancheorganisatie voor vertaalbureaus.

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van jouw teksten.

meer over onze mensen

Keri

020 - 5141560