Bel ons: 020 - 5141560

Eersteklas vertalingen Koreaans

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Je contactgegevens

Koreaans vertaalbureau The Language Lab: voordelen

 • Vertaalbureau voor de Koreaanse markten, thuis op alle vakgebieden
 • De expertise van Koreaanse vertalers en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van kwaliteitsvertalingen Koreaans
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

Vertaalbureau Koreaans The Language Lab

Met zo'n 52 miljoen inwoners is Zuid-Korea de grootste van de “Aziatische Tijgers”, de groep landen in Oost-Azië die recent een indrukwekkende economische ontwikkeling hebben doorgemaakt. Van een agrarische samenleving werd het land razendsnel een hoogontwikkelde stedelijke maatschappij met hoogtechnologische industrieën. Deze pagina komt zeer waarschijnlijk mede via Koreaanse apparatuur tot je.

Veel Zuid-Koreaanse bedrijven zijn actief in Europa, en Europese ondernemingen in Korea. Voor hun internationale communicatie vertrouwen zij op professionele vertalingen Koreaans. Gecertificeerd Koreaans vertaalbureau The Language Lab levert hoogwaardige vertalingen.

Waarom Koreaans vertalen door The Language Lab?

Het Koreaans (한국말) kent voor onze Koreaanse vertalers geen geheimen. Ze weten hoe om te gaan met de complexe grammaticaregels, die maken dat werkwoorden in dezelfde zin in verschillende sociale situaties anders vervoegd moeten worden. Ook het schrift beheersen ze tot in de puntjes.

offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor je Koreaanse vertaling! Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen. Bel met een van onze projectmanagers voor meer informatie: 020-5141560, of mail naar mail@languagelab.nl. Wij staan je graag te woord.

De beste vertalers Koreaans

Als Koreaans vertaalbureau beschikken wij over een uitgebreid netwerk van streng geselecteerde, ervaren Koreaanse vertalers, zowel native speakers als in country-vertalers. Met onze werkwijze worden alle vertalingen door een tweede lezer gecontroleerd op consistentie, stijl, fouten en omissies. Een Koreaanse vertaling gaat bij ons pas de deur uit als wij 100% tevreden zijn.

Om te zien of iemand een goede vertaler Koreaans is hanteren we een strenge selectieprocedure. Zo wordt iedere nieuwe Koreaans vertaler beoordeeld aan de hand van onder meer peer reviews.

Noord-Koreaans en Zuid-Koreaans?

Na de Koreaanse oorlog van 1950-1953 zijn er kleine verschillen geslopen in het taalgebruik ten noorden en ten zuiden van de grens tussen Noord- en Zuid-Korea. Er zijn enkele spellingsverschillen, en in Zuid-Korea worden aanzienlijk meer Amerikaanse leenwoorden gebruikt dan in het noorden. Onze vertalers Koreaans kennen alle verschillen en gevoeligheden en houden daar rekening mee.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau Koreaans

The Language Lab is gecertificeerd volgens de ISO 9001- en ISO 17100-normen. Bij de ISO-normen staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal. De certificering past bij ons streven om de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te verbeteren. Hoge kwaliteit en klanttevredenheid staan centraal bij ons Koreaans vertaalbureau Amsterdam.

Vertaalbureau met specialisaties

Koreaans vertaalbureau The Language Lab is thuis in velerlei vakgebieden. Tot onze specialisaties behoren juridische vertalingen, technische vertalingen, softwarevertalingen en medische vertalingen Koreaans.

Taalcombinaties Nederlands-Koreaans en meer

Wij vertalen Koreaans-Nederlands en Nederlands-Koreaans. Ook voor andere combinaties met Koreaans vertalen kun je bij ons terecht, zoals vertalen Engels-Koreaans of Koreaans-Engels vertalen.  Daarnaast voeren we geregeld meertalige projecten uit, bijvoorbeeld de vertaling van een handleiding uit het Nederlands in één klap naar het Koreaans, Japans en Chinees.

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor jouw werk betekenen?

portret Jochem

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Koreaans

Naam: Hankugo of Hankoegmal

Sprekers: 80 miljoen

Oorsprong: het Koreaans behoort niet tot een taalfamilie; het is een isolaat.

Schrift: het Koreaanse schrift (Hangul, 한글) kent 24 letters. Geplaatst in een denkbeeldig vierkantje vormen ze lettergrepen die naast elkaar geplaatst een woord vormen.

Opmerkelijk: het Koreaans mag dan geïsoleerd ontstaan zijn, tegenwoordig komt ongeveer de helft van de woorden uit het Chinees.

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van jouw teksten.

meer over onze mensen