Eersteklas Deense vertalingen

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Je contactgegevens

Vertaalbureau Deens The Language Lab

 • Vertaalbureau voor de Deense markt, in alle vakgebieden
 • De expertise van native Deense vertalers en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van kwaliteitsvertalingen Deens
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

Deens Vertaalbureau The Language Lab

Denemarken behoort tot de tien grootste handelspartners van Nederland. Net als de andere Scandinavische landen is Denemarken een klein, maar hoogontwikkeld land met een sterke handelstraditie.

Het belang van vlekkeloze Deense vertalingen is cruciaal in je handelscontacten. Je krijgt immers maar een keer de kans om een goede indruk te maken. Deens vertaalbureau The Language Lab helpt je graag je Deense communicatie op niveau te brengen.

Hoogwaardige Deense vertalingen (door certificering)

The Language Lab is een gecertificeerd vertaalbureau Deens, volgens de ISO 9001- en de ISO 17100-norm. Bij die normen staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal. De certificering past bij ons streven om de kwaliteit van onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Daarmee bereiken wij als Deens vertaalbureau een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Vertaalbureau Deens The Language Lab beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers die garant staan voor hoogwaardige Deense vertalingen.

De beste Deense vertalers

Wij werken met de allerbeste vertalers Deens-Nederlands en met de allerbeste vertalers Nederlands-Deens. Met ons systeem van peer review delen we nieuwe vertalers in in kwaliteitscategorieën. Ook kijken we naar specialisaties: een juridische vertaling Deens-Nederlands vergt veelal een andere vertaler dan een commerciële tekst.

Uiteraard hanteren we het native speaker-beginsel. Dit betekent dat elke vertaling gemaakt wordt door een vertaler met Deens als moedertaal. Een gedegen eindredactie zorgt vervolgens voor een onberispelijk eindproduct.

Werkwijze Deens vertalen

Bij Deens vertalen is het werken met de beste vertalers een belangrijke voorwaarde voor het leveren van een hoge vertaalkwaliteit. Nadat een vertaler Deens een eerste versie heeft opgesteld, wordt een tweede lezer (de revisor) ingeschakeld. Deze controleert de vertaling nog eens grondig op leesbaarheid en haalt eventuele schoonheidsfoutjes uit de tekst. Zo garanderen wij je een ijzersterke en foutloze Deense vertaling van je tekst. In onze gecertificeerde werkwijze worden alle vertalingen gecontroleerd op zaken als consistentie, stijl, fouten en omissies.

Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% tevreden zijn over de kwaliteit: als de juiste toon in de juiste taal wordt gebruikt.

Vertalingen Deens voor jouw branche

Je kunt bij vertaalbureau The Language Lab ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen Deens, zoals medische, juridische, financiële en technische vertalingen. We bieden daarnaast enkele andere taaldiensten.

Denen, Zweden en Noren kunnen elkaar redelijk goed verstaan. Maar dat betekent niet dat één vertaling volstaat voor die markten. Wilt je je tekst meteen naar alle Scandinavische talen laten vertalen, inclusief het Fins? Ook voor meertalige projecten zijn wij je partner.

Talencombinaties Deens-Nederlands en meer

Bij Deens vertaalbureau The Language Lab maken we veel vertalingen Deens-Nederlands en Nederlands-Deens. Ook voor andere combinaties draaien we de hand niet om, bijvoorbeeld Engels-Deens of Deens-Zweeds. Probeer ons eens uit!

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor jouw werk betekenen?

portret Mara

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Deens

Naam: dansk

Sprekers: 6 miljoen

Taalfamilie: Indo-Europees » Germaans » Noord-Germaans » Scandinavisch

Letters: het Deense alfabet kent naast "onze" 26 letters ook de æ, ø, en å. Ze komen na de z.

Opmerkelijk: zo'n 65.000 mensen in de Noord-Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein spreken Deens. Deens is behalve in Denemarken ook de officiële taal op Groenland en de Faeröer.

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland, de belangrijkste Nederlandse brancheorganisatie voor vertaalbureaus.

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van jouw teksten.

meer over onze mensen

Anoek

020 - 5141560