Eersteklas Finse vertalingen

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Je contactgegevens

Fins vertaalbureau The Language Lab: voordelen

 • Vertaalbureau voor de Finse markt, thuis op alle vakgebieden
 • De expertise van echte Finse vertalers en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van kwaliteitsvertalingen Fins
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

Vertaalbureau Fins The Language Lab

Finland is een belangrijke handelspartner van Nederland. Ondanks de bescheiden omvang heeft Finland diverse toonaangevende bedrijven van wereldformaat voortgebracht. Denk maar aan Nokia, Sanoma en Wärtsilä.

Een vlekkeloze presentatie van je bedrijf in het Fins is van onschatbaar belang bij het zakendoen. Fins vertaalbureau The Language Lab helpt je hier graag bij.

Fins vertaalbureau The Language Lab beschikt over ervaren Finse vertalers die overweg kunnen met de meest uiteenlopende teksten en vakgebieden.

De beste Finse vertalers

Wij werken alleen met de allerbeste vertalers Fins. Met ons peer review-systeem delen we nieuwe vertalers in in kwaliteitscategorieën. Ook kijken we naar specialisaties: een juridische tekst naar het Fins vertalen vergt veelal een andere vertaler dan een commerciële tekst.

Onze vertalers Fins zijn allemaal native speakers: vertalers met Fins als moedertaal.

Gecertificeerde kwaliteitscontrole

Het werken met de allerbeste Finse vertalers is voor ons een voorwaarde voor het leveren van hoge kwaliteit. In onze gecertificeerde werkwijze worden alle vertalingen Fins door een tweede lezer gecontroleerd op zaken als consistentie, stijl, fouten en omissies. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeuren van de klant.

Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% achter de kwaliteit staan.

The Language Lab is een gecertificeerd vertaalbureau Fins, volgens de ISO 9001- en de ISO 17100-normen. Bij de ISO-normen staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal. De certificering past bij ons streven om de kwaliteit van onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Fins vertalen: specialisaties en vakgebieden

Je kunt bij vertaalbureau Fins The Language Lab ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen, zoals medische, juridische, financiële en technische vertalingen Fins. Wij kunnen elk type tekst vertalen.

Talencombinaties Fins-Nederlands en meer

Zowel voor vertalen Nederlands-Fins als voor vertalen Fins-Nederlands is Fins vertaalbureau The Language Lab je aangewezen partner. Ook andere combinaties zijn voor ons gesneden koek, bijvoorbeeld Engels-Fins of Zweeds-Fins. We voeren daarnaast regelmatig meertalige projecten uit: je tekst in één keer vertalen naar bijvoorbeeld alle Scandinavische talen.

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor jouw werk betekenen?

portret Koen

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Fins

Naam: suomi

Sprekers: 6 miljoen

Taalfamilie: Oeraals » Finoegrisch » Oostzee-Fins

Schrift: het Finse alfabet kent naast "onze" 26 letters ook de å, ä en ö.

Opmerkelijk: de klemtoon ligt in het Fins altijd op de eerste lettergreep.

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland, de belangrijkste Nederlandse brancheorganisatie voor vertaalbureaus.

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van jouw teksten.

meer over onze mensen

Camilla

020 - 5141560