Bel ons: 020 - 5141560

Eersteklas Zweedse vertalingen

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Je contactgegevens

Vertaalbureau Zweeds The Language Lab: voordelen

 • Vertaalbureau voor de Zweedse markt en alle vakgebieden
 • De expertise van tientallen Zweedse vertalers en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van kwaliteitsvertalingen Zweeds
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

Zweeds vertaalbureau

Zweden is met zo'n 10 miljoen inwoners het grootste land van Scandinavië. Ondanks het bescheiden inwonertal is het land een formidabele speler op de wereldmarkt. Iedereen ter wereld kent grote Zweedse merken als Volvo, Spotify, IKEA en H&M.

Hoewel de meeste Zweden vloeiend Engels spreken, heb je een streepje voor als je ze in hun moedertaal benadert. The Language Lab helpt je graag je Zweedse communicatie op niveau te brengen.

Zweeds vertaalbureau The Language Lab beschikt over een groot netwerk van ervaren Zweedse vertalers die overweg kunnen met de meest uiteenlopende teksten.

De beste vertalers

Al onze Zweedse vertalingen worden gemaakt door gekwalificeerde vertalers en door een tweede lezer gecontroleerd op zaken als consistentie, stijl, fouten en omissies. Een vertaling gaat bij ons pas de deur uit als we 100% tevreden zijn over de kwaliteit.

Vertaalbureau Zweeds The Language Lab beschikt over een uitgebreid netwerk van streng geselecteerde, ervaren vertalers Zweeds. Daaronder zijn zowel native speakers als in country-vertalers: vertalers met Zweeds als moedertaal of werkend en wonend in Zweden. Een goede vertaler Zweeds-Nederlands is niet automatisch ook een goede vertaler Nederlands-Zweeds; wij kijken met welke combinatie de vertaler het best uit de voeten kan.

Geselecteerde vertalers Zweeds-Nederlands en Nederlands-Zweeds

Via een nauwgezet systeem van peer reviews wordt elke nieuwe vertaler Zweeds ingeschaald in een kwaliteitscategorie en voor één of meerdere specialisaties. Een juridische vertaler Zweeds schrijft vaak ander Zweeds dan een copyvertaler en andersom.

Gecertificeerd vertaalbureau Zweeds

"Ons vertaalbureau Nederlands-Zweeds is het beste" – zeggen alle vertaalbureaus Zweeds. Het werken met de allerbeste Zweedse vertalers is een voorwaarde voor het leveren van hoge kwaliteit. In de werkwijze van ons vertaalbureau Zweeds worden alle vertalingen door een tweede lezer gecontroleerd op zaken als consistentie, stijl, fouten en omissies. Daarbij houden wij rekening met de voorkeuren van de klant. Een vertaling gaat bij ons pas de deur uit als wij 100% achter de kwaliteit staan.

The Language Lab is een gecertificeerd Zweeds vertaalbureau, volgens de ISO 9001- en 17100-normen. Het verhogen van de klanttevredenheid staat bij ons centraal. De certificering past bij ons streven om de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Zweeds-Nederlands en overige talencombinaties

Onze vertalers maken dagelijks vertalingen Nederlands-Zweeds en Zweeds-Nederlands, maar ook andere combinaties met Zweeds komen veel voor. We zijn voor jou ook een vertaalbureau Engels-Zweeds of Zweeds-Duits.

Daarnaast voeren we geregeld vertaalprojecten uit waarbij een brontekst in één keer naar alle Scandinavische talen wordt vertaald. Onze projectmanagers nemen je dan veel werk uit handen.

Vertaling: specialisaties

Je kunt bij ons Zweeds vertaalbureau Amsterdam ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen, zoals medische, juridische, financiële en technische vertalingen Zweeds.

Vertaler Zweeds offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor je Zweedse vertaling.

Vertaalbureau Zweeds The Language Lab biedt aantrekkelijke kwantumkortingen voor teksten van meer dan 10.000 woorden. Bel met een van onze projectmanagers voor meer informatie: 020-5141560, of mail naar mail@languagelab.nl. Wij staan je graag te woord.

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor jouw werk betekenen?

portret Koen

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Zweeds

Naam: svenska

Sprekers: 10 miljoen

Taalfamilie: Indo-Europees » Germaans » Noord-Germaans » Scandinavisch

Alfabet: het Zweedse alfabet kent naast "onze" 26 letters ook de å, de ä en de ö. Ze komen na de z.

Opmerkelijk: werkwoorden worden bij alle persoonsvormen (ik, jij, wij etc.) op dezelfde manier vervoegd. Wel zo makkelijk!

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van jouw teksten.

meer over onze mensen