Bel ons: 020 - 5141560

Eersteklas Turkse vertalingen

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Uw contactgegevens

Turks vertaalbureau The Language Lab: voordelen

 • Vertaalbureau voor alle Turkstalige markten en vakgebieden
 • De expertise van honderden Turkse vertalers en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van kwaliteitsvertalingen Turks
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

> Vertaalbureau > Turks vertaalbureau

Vertaalbureau Turks The Language Lab

Turkije is een opkomende economische grootmacht. Met zijn 82 miljoen inwoners en strategische ligging tussen Europa en Azië heeft Turkije een enorm zakelijk potentieel. Een stevige economische groei in recente jaren getuigt daarvan. Daarnaast wonen in West-Europa veel mensen met Turkse wortels.

Het loont om te investeren in de kwaliteit van uw vertalingen Turks-Nederlands of Nederlands-Turks. Vertaalbureau Turks The Language Lab helpt u graag uw Turkstalige communicatie op niveau te brengen.

De beste vertalers Turks

The Language Lab beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers Turks, streng geselecteerd. Daaronder zijn zowel native speakers als in country-vertalers: vertalers met Turks als moedertaal of werkend en wonend in Turkije. Turks vertaalbureau The Language Lab staat garant voor hoogwaardige Turkse vertalingen.

Via een nauwgezet systeem van peer reviews wordt elke nieuwe vertaler ingeschaald in een kwaliteitscategorie en in één of meerdere specialisaties. Een technische vertaler Turks schrijft immers vaak anders dan een copyvertaler.

Gecertificeerde vertalingen Turks

Onze werkwijze is gecertificeerd. Vertalingen Turks worden altijd gecontroleerd door een tweede lezer op zaken als consistent taalgebruik, stijl, fouten en omissies. Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% achter de kwaliteit staan.

Wij zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001- en 17100-normen. Daarbij staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal. De certificering past bij ons streven om de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te verbeteren. Bij ons draait alles om kwaliteit en klanttevredenheid.

Gespecialiseerde vertalingen Turks

Wij bieden verschillende diensten. U kunt bij Turks vertaalbureau The Language Lab ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen, zoals medische, juridische, financiële en technische vertalingen Turks.

Talencombinaties met Turks

Onze Turkse vertalers zijn dagelijks bezig met vertalingen Nederlands-Turks en Turks-Nederlands. Ook voor andere combinaties met Turks kunt u bij ons terecht.

Offerte voor een vertaling Turks

Probeer ons eens uit! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw Turkse vertaling.

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen. Bel met een van onze projectmanagers voor meer informatie: 020-5141560, of mail naar mail@languagelab.nl. Wij staan u graag te woord.

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor uw werk betekenen?

portret Camilla

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Turks

Naam: Türkçe

Sprekers: 90 miljoen, waarvan 75 miljoen als moedertaal

Taalfamilie: Altaïsche talen » Turkse talen » Ogoezisch

Schrift: het Latijnse alfabet zonder q, w en x maar met ç, ğ, ı, ö, ş en ü

Opmerkelijk: in een vallei in de noordoostelijke provincie Giresun bestaat een gefloten versie van het Turks: kuş dili, "vogeltaal".

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland, de belangrijkste Nederlandse brancheorganisatie voor vertaalbureaus.

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van uw teksten.

meer over onze mensen

Koen

Favoriete woord:
boetelingensneeuw

020 - 5141560