Bel ons: 020 - 5141560

Eersteklas Portugese vertalingen

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Uw contactgegevens

Portugees vertaalbureau The Language Lab: waarom

 • Vertaalbureau voor alle Portugeestalige markten en alle vakgebieden
 • De expertise van honderden vertalers Portugees en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van kwaliteitsvertalingen Portugees
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

> Vertaalbureau > Portugees vertaalbureau

Portugees vertaalbureau The Language Lab

Portugees is een van de belangrijkste handelstalen ter wereld. Maar liefst 250 miljoen mensen spreken Portugees. Het grootste Portugees sprekende land, Brazilië, is een van de vier BRIC-landen (Brazilië, Rusland, India en China), die een steeds groter stempel op de wereldeconomie drukken.

Een vlekkeloze Portugese communicatie is onontbeerlijk om succesvol zaken te doen in Brazilië en Portugal - en in de zeven andere landen waar het Portugees een officiële taal is. Portugees vertaalbureau The Language Lab ondersteunt u graag met hoogwaardige vertalingen Portugees.

De beste Portugese vertalers

Portugees vertaalbureau The Language Lab beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers Portugees die een strenge selectie hebben doorstaan. Hun vakmanschap staat garant voor hoogwaardige vertalingen. Wij werken met native speakers en in country-vertalers: professionals met Portugees als moedertaal en vertalers die in een Portugeestalig land wonen en werken.

Braziliaans-Portugees of Portugees-Portugees?

De afstand tussen de Portugese hoofdstad Lissabon en de grootste stad van Brazilië, São Paulo, is bijna 8000 kilometer. Geen wonder dus dat er in de loop der jaren verschillen zijn ontstaan tussen het Europese en het Braziliaanse Portugees. Sinds 2009 is echter het Acordo Ortográfico van kracht: uniforme spellingsregels voor alle Portugeestalige landen.

Het akkoord neemt verschillen in woordkeuze niet weg. Een Europese Portugees noemt een tapijt een alcatifa, een Braziliaan zegt tapete. Onze vertalers kennen alle verschillen en zorgen voor vertalingen Portugees die de wenkbrauwen niet doen fronsen.

Specialisaties en vakgebieden

U kunt bij Portugees vertaalbureau The Language Lab ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen, zoals medische, juridische en technische vertalingen Portugees.

Taalcombinaties en meertalige projecten

Wij maken vertalingen Nederlands-Portugees en Portugees-Nederlands. Ook voor andere combinaties kunt u bij ons terecht.

We worden geregeld benaderd voor meertalige vertaalprojecten, bijvoorbeeld Nederlands-Portugees en Nederlands-Spaans. Met die combinaties bereikt u niet alleen Portugal en Spanje, maar ook het grootste deel van heel Zuid-Amerika. Wij nemen u alle projectcoördinatie graag uit handen.

Kwaliteitscontrole

Kwaliteit staat bij ons voorop. In een branche waar veel bureaus zich richten op 'snel en goedkoop', ligt onze focus op het leveren van hoogwaardig vertaalwerk. Een vlekkeloze vertaling bepaalt immers vaak de eerste indruk die u als bedrijf maakt.

In onze op kwaliteit gerichte werkwijze worden alle vertalingen Portugees door een tweede lezer gecontroleerd op zaken als consistentie, stijl, fouten en omissies.

Een vertaling gaat pas de deur uit als onze redacteuren 100% tevreden zijn over de kwaliteit.

Gecertificeerd vertaalbureau Portugees

The Language Lab is een gecertificeerd vertaalbureau. Wij zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001- en 17100-normen. Daarbij staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal. De certificering komt voort uit ons voortdurende streven om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Alles staat bij ons Portugese vertaalbureau in het teken van hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor uw werk betekenen?

portret Freek

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Portugees

Naam: português

Sprekers: circa 250 miljoen

Taalfamilie: Indo-Europees » Italisch » Romaans » Iberisch-Romaans

Opmerkelijk: het Portugees is buiten Portugal en Brazilië ook een officiële taal in zes Afrikaanse landen, Oost-Timor en in het Chinese Macau.

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland, de belangrijkste Nederlandse brancheorganisatie voor vertaalbureaus.

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van uw teksten.

meer over onze mensen

Koen

Favoriete woord:
boetelingensneeuw

020 - 5141560