Bel ons: 020 - 5141560

Eersteklas Noorse vertalingen

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Je contactgegevens

Noors vertaalbureau The Language Lab: voordelen

 • Vertaalbureau voor de Noorse markt, thuis op alle vakgebieden
 • De expertise van Noorse vertalers en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van kwaliteitsvertalingen Noors
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

Vertaalbureau Noors The Language Lab

Noorwegen maakt deel uit van een van de sterkste en meest innovatieve handelsblokken ter wereld: Scandinavië. Al sinds mensenheugenis is Noorwegen een belangrijke handelspartner van Nederland. In de zestiende eeuw importeerde Nederland het hout voor de schepen waarmee we de wereldzeeën overvoeren onder meer uit Noorwegen. Amsterdam, stad op palen, is gebouwd op Noorse stammen.

Hoewel Noren uitstekend Engels spreken is communicatie in het Noors onmisbaar bij je handelscontacten. Het belang van vlekkeloze Noorse vertalingen is daarbij overduidelijk. Noors vertaalbureau The Language Lab helpt je graag je Noorse communicatie op niveau te brengen.

De beste Noorse vertalers

Noors Vertaalbureau The Language Lab beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers Noors, zowel native speakers als in country-vertalers. Een native speaker Noors is geboren en getogen in Noorwegen, een in country-vertaler is woonachtig en werkzaam in Noorwegen.

Iedere vertaler Noors-Nederlands of vice versa van The Language Lab heeft een strenge selectieprocedure doorlopen, met onder meer peer reviews. Ze vertalen Noors als de beste.

Het werken met de beste vertalers Noors-Nederlands en Nederlands-Noors is voor ons een belangrijke voorwaarde voor het leveren van een hoge vertaalkwaliteit. In onze werkwijze worden alle vertalingen Noors door een tweede lezer gecontroleerd op zaken als consistentie, stijl, fouten en omissies. Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% tevreden zijn over de kwaliteit: als de juiste toon in de juiste taal wordt gebruikt.

Noors of Noors?

Het geschreven Noors kent twee varianten, het bokmål en het nynorsk. Onze vertalers zijn uiteraard beide talen machtig. Onze projectmanagers adviseren je graag welke taal voor jouw project het meest geschikt is.

Gecertificeerd Noors vertaalbureau

The Language Lab is gecertificeerd volgens de ISO 9001- en de ISO 17100-norm. Bij de ISO-normen staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal. Deze certificering past bij ons streven om de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te verbeteren. Zodoende letten wij als Noors vertaalbureau Amsterdam op hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Specialisaties in Noorse vertalingen

Je kunt bij The Language Lab ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen, zoals medische, juridische en technische vertalingen Noors.

Vertaal Noors-Nederlands en andere combinaties

Wij vertalen alle mogelijke combinaties met Noors: Nederlands-nynorsk, Nederlands-bokmål, nynorsk-Nederlands, bokmål-Nederlands, bokmål-nynorsk en nynorsk-bokmål. Wij zijn een  vertaalbureau Nederlands-Noors én Noors-Nederlands.

Uiteraard kun je je teksten ook in een andere taal aanleveren, bijvoorbeeld Engels voor een vertaling Engels-Noors.

Meertalige projecten

Vaak is het handig om teksten in één keer naar alle Scandinavische talen te vertalen. Veelal wil je immers de hele regio bereiken. Noors vertaalbureau The Language Lab is sterk in meertalige projecten: vertalingen naar het Noors, Deens en Zweeds, en naar wens ook naar het Fins en IJslands. Bel ons of vraag meteen een online offerte aan.

Korting

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we zeer aantrekkelijke kwantumkortingen. Bel met een van onze projectmanagers voor meer informatie: 020-5141560, of mail naar mail@languagelab.nl. Wij staan je graag te woord.

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor jouw werk betekenen?

portret Mara

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Noors

Naam: norsk

Sprekers: 5 miljoen

Taalfamilie: Indo-Europees » Germaans » Noord-Germaans » Scandinavisch

Letters: het Noorse alfabet kent naast "onze" 26 letters ook de æ, ø, en å. Ze komen na de z.

Opmerkelijk: veel Noren spreken in een dialect. Er zijn twee standaard-schrijftalen, het bokmål en het nynorsk. De eerste wordt het meest gebruikt.

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van jouw teksten.

meer over onze mensen

Koen

Favoriete woord:
boetelingensneeuw

020 - 5141560