Bel ons: 020 - 5141560

Eersteklas Poolse vertalingen

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Uw contactgegevens

Pools vertaalbureau The Language Lab: waarom

 • Vertaalbureau voor de Poolse markt, thuis op alle vakgebieden
 • De expertise van tientallen Poolse vertalers en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van kwaliteitsvertalingen Pools
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

> Vertaalbureau > Pools vertaalbureau

Vertaalbureau Pools The Language Lab

Polen is een van de grootmachten van Oost-Europa. Met zijn 38 miljoen inwoners en razendsnel groeiende markt is Polen een economische factor van belang. Na Rusland is Polen de belangrijkste Oost-Europese handelspartner van Nederland. Het loont dus om te investeren in de kwaliteit van uw Poolse communicatie.

In Nederland en België wonen en werken veel Polen. Vaak is het belangrijk om ze in hun moedertaal aan te spreken. Ook dan loont het om een professioneel vertaalbureau Pools in te schakelen.

De beste Poolse vertalers

Pools vertaalbureau The Language Lab beschikt over ervaren Poolse vertalers die de meest uiteenlopende onderwerpen aankunnen. Wij werken met native speakers en in country-vertalers. Dat zijn vertalers met Pools als moedertaal en vertalers die in Polen wonen.

Het werken met de beste Poolse vertalers is cruciaal voor de kwaliteit van ons en uw product. Na vertaling wordt elk tekst gecontroleerd door een tweede lezer op zaken als consistent taalgebruik, stijl, fouten en omissies. Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% achter de kwaliteit kunnen staan.

Gecertificeerd vertaalbureau Pools

The Language Lab is een gecertificeerd vertaalbureau, volgens de ISO 9001- en ISO 17100-normen. Bij de ISO-normen staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal. De certificering past bij ons streven om de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te verbeteren. Alleen zo bereiken wij als Pools vertaalbureau Amsterdam hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Specialisaties

U kunt bij Pools vertaalbureau The Language Lab ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen, zoals medische, juridische en technische vertalingen Pools.

Taalcombinaties met Pools

Wij maken vertalingen Nederlands-Pools en vertalingen Pools-Nederlands. Andere combinaties met Pools zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld Duits-Pools of Engels-Pools.

Meertalige projecten

Soms moeten teksten naar meerdere talen tegelijk vertaald worden. Denk bijvoorbeeld aan bijsluiters van geneesmiddelen die in alle landen van de Europese Unie verkocht worden. Dan wilt u niet met tientallen afzonderlijke vertaalbureaus te maken hebben. Vertaalbureau The Language Lab neemt u de projectleiding graag uit handen.

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor uw werk betekenen?

portret Dana

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Pools

Naam: Język polski, ook wel: Polszczyzna

Sprekers: 40 miljoen

Taalfamilie: Indo-Europees » Slavisch » West-Slavisch

Alfabet: naast de gebruikelijke 26 letters horen negen diakrieten tot het Poolse alfabet: letters met een streepje, puntje of staartje. Het zijn ą, ć, ę, ł, ń, ó, ś, ź en ż.

Opmerkelijk: het Pools kent geen lidwoorden maar wel heel veel verbuigingen en vervoegingen. Zo onderscheidt men op aantal (één of meer) en geslacht (mannelijk, vrouwelijk, onzijdig) maar ook op menselijkheid (wel/geen persoon) en op bezieling (wel/niet levend).

Lees verder...

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland, de belangrijkste Nederlandse brancheorganisatie voor vertaalbureaus.

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van uw teksten.

meer over onze mensen