Eersteklas Poolse vertalingen

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Je contactgegevens

Pools vertaalbureau The Language Lab

 • Vertaalbureau voor de Poolse markt, thuis op alle vakgebieden
 • De expertise van tientallen Poolse vertalers en vakspecialisten
 • Al sinds 1993 dé leverancier van kwaliteitsvertalingen Pools
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • ISO-9001 én 17100-gecertificeerd

Vertaalbureau Pools

Polen is een van de grootmachten van Oost-Europa. Met zijn 40 miljoen inwoners en razendsnel groeiende markt is het land een economische factor van belang. Na Rusland is Polen de belangrijkste Oost-Europese handelspartner van Nederland. Het loont dus om te investeren in de kwaliteit van je Poolse communicatie.

In Nederland en België wonen en werken veel Polen. Vaak is het belangrijk om ze in hun moedertaal aan te spreken. Ook dan loont het om een professioneel vertaalbureau Pools in te schakelen.

De beste Poolse vertalers

Pools Vertaalbureau The Language Lab beschikt over ervaren Poolse vertalers die de meest uiteenlopende onderwerpen aankunnen. Wij werken met native speakers en in country-vertalers. Dat zijn vertalers met Pools als moedertaal en vertalers die in Polen wonen. Een vertaler Pools die bij ons aan de slag wil, moet eerst een strenge selectieprocedure doorlopen.

Het werken met de beste vertalers Pools is cruciaal voor de kwaliteit van ons en jouw product. Na vertaling wordt elk tekst door een tweede lezer gecontroleerd op zaken als consistent taalgebruik, stijl, fouten en omissies. Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% achter de kwaliteit kunnen staan.

Gecertificeerd vertaalbureau Pools

The Language Lab is een gecertificeerd Pools-Nederlands vertaalbureau én een Nederlands-Pools vertaalbureau, volgens de ISO 9001- en ISO 17100-normen. Bij de ISO-normen staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal. De certificering past bij ons streven om de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te verbeteren. Alleen zo bereiken wij als Pools vertaalbureau Amsterdam hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Specialisaties van een vertaler Pools

Je kunt bij ons vertaalbureau Pools ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen, zoals medische, juridische en technische vertalingen Pools.

Taalcombinaties bij Poolse vertalingen

Wij zijn zowel een vertaalbureau Pools-Nederlands als een vertaalbureau Nederlands-Pools. We maken immers vertalingen Nederlands-Pools en vertalingen Pools-Nederlands. Andere combinaties met Pools zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld Duits-Pools of Engels-Pools.

Meertalige projecten

Soms moeten teksten naar meerdere talen tegelijk vertaald worden. Denk bijvoorbeeld aan bijsluiters van geneesmiddelen die in alle landen van de Europese Unie verkocht worden. Dan wil je niet met tientallen afzonderlijke vertaalbureaus te maken hebben. Pools Vertaalbureau Amsterdam The Language Lab neemt je de projectleiding graag uit handen.

Ons werk draait om woorden. Wat kunnen wij voor jouw werk betekenen?

portret Freek

Bel ons op 020 - 5141560

of mail:

Taalweetjes Pools

Naam: Język polski, ook wel: Polszczyzna

Sprekers: 40 miljoen

Taalfamilie: Indo-Europees » Slavisch » West-Slavisch

Alfabet: naast de gebruikelijke 26 letters horen negen diakrieten tot het Poolse alfabet: letters met een streepje, puntje of staartje. Het zijn ą, ć, ę, ł, ń, ó, ś, ź en ż.

Opmerkelijk: het Pools kent geen lidwoorden maar wel heel veel verbuigingen en vervoegingen. Zo onderscheidt men op aantal (één of meer) en geslacht (mannelijk, vrouwelijk, onzijdig) maar ook op menselijkheid (wel/geen persoon) en op bezieling (wel/niet levend).

Lees verder...

Wij zijn ISO 9001- en 17100-gecertificeerd.

Vertaalbureau The Language Lab is al vele jaren lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland, de belangrijkste Nederlandse brancheorganisatie voor vertaalbureaus.

Wij werken ondere andere voor:

 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo
 • logo

De mensen achter de woorden

Ons vertaalbureau bestaat uit een gedreven team taalkundigen die elk hun eigen specialisatie hebben. Daarachter staat een brede groep van streng geselecteerde vertalers en revisoren. Samen werken we aan de best mogelijke vertaling van jouw teksten.

meer over onze mensen

Camilla

020 - 5141560