> Diensten > Portfolio > Media

Recente projecten

Portfolio: Media

Global Dutch BV

logo

Tweetalige Haagse glossy

Voor het tweetalige glossy magazine Global The Hague heeft The Language Lab de Engelse teksten verzorgd. Het blad richt zich op al het moois dat de stad Den Haag te bieden heeft. Global The Hague verschijnt twee keer per jaar (zomer- en wintereditie) en wordt exclusief aan de hotelgasten van 28 grote hotels in Den Haag en omgeving aangeboden. In het magazine staan interviews, fraai beeldmateriaal, bijzondere rubrieken en allerlei wetenswaardigheden voor de binnen -en buitenlandse bezoeker. Daarnaast is er veel aandacht voor events, business, landmarks, extraordinary people, shopping, restaurants, cultuur en sport.

Meer informatie op de website.

Jackpot Magazine

logo

Glossy vertaalwerk

Twee keer per jaar verspreidt het Deense modemerk Jackpot een kleurig glossy magazine in zes talen. Het toonaangevende brand design-bureau Well Creative is verantwoordelijk voor het concept en ontwerp. The Language Lab verzorgt de vertalingen, volledig opgemaakt en wel.

Het magazine komt bij ons binnen in een lay-out die op maat gemaakt is voor het Engels. Er is nauwelijks ruimte voor uitloop, en daar ligt voor ons de uitdaging. Het Engels is een zeer compacte taal en de doeltalen Duits, Frans, Nederlans, Spaans, Zweeds, Fins, Pools hebben normaal gesproken aanzienlijk meer ruimte nodig - de een meer dan de ander.

Met slimme tools bepalen we precies de beschikbare ruimte en onze meest creatieve vertalers schaven aan de teksten tot ze perfect passen. Wij zetten de vertalingen vervolgens netjes in de lay-out, passen de opmaak aan zoals onze klant dat wenst, zorgen voor de drukproefcorrectie en leveren uiteindelijk bestanden aan die direct door kunnen naar de drukker.

Steeds vaker vergt vertaalwerk net even wat meer dan de puntjes op de i zetten.

Meer informatie op de website.

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens