Mededeling omtrent het Coronavirus

LS

Het coronavirus is als een onzichtbaar, vreemd leger ons land binnengetrokken. Een leger dat schrik aanjaagt, maar ook zorgt voor nieuwe vormen van verbinding en samenwerking tussen mensen. Het is een onwerkelijke ervaring. Ondertussen constateren we dat het leven en ook het werk gewoon doorgaat. Net als talloze andere bedrijven werkt The Language Lab nu vanuit een decentraal en virtueel kantoor om verdere groei van het virus in te dammen en de kwetsbaren in onze samenleving te beschermen.

We merken dat veel van onze klanten extra aandacht besteden aan de communicatie voor anderstaligen. Hoe meer mensen op de hoogte gehouden worden, hoe beter. Mocht u behoefte hebben aan ondersteuning op dat vlak, neemt u dan gerust contact op. Onze ervaren vertalers zijn u graag van dienst.

Mocht u behoefte hebben aan kant-en-klaar voorlichtingsmateriaal dan verwijzen we u graag door. Op de site van de Rijksoverheid is heldere documentatie te vinden in het Arabisch, Engels, Papiamento, Papiamentu, Pools, Spaans en Turks. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/documenten/publicaties/2020/03/14/coronavirus-communicatiemiddelen-preventie-en-publieksvragen-anderstalig

Ik wens iedereen veel sterkte en gezondheid toe de komende tijd.

Vriendelijke groet,
The Language Lab

Koen Gubbels
Directeur

Ja, ik wil graag een vertaalofferte!

Bel ons op 020 – 514 15 60 of start hier

Voor teksten van meer dan 10.000 woorden bieden we aantrekkelijke kwantumkortingen.

Uw contactgegevens